ČITAVA DRŽAVA JE ZBOG REPERA ZVALA OVAJ BROJ TELEFONA! Pre 23 godine je snimio spot koji je uzburkao Srbiju, a onda je Gru morao da odreaguje!

Dalibor Andonov Gru je 1996. godine spotom za pesmu "Biću tu" digao celu državu na noge!

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru , Foto: Screenshot Youtube

Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život juče u Zemunu tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece, sina Vuka i Relju.

GRUOVO TELO IZVUČENO NA OBALU U ČAMCU Prekrili ga platnom! Naš fotoreporter uslikao UZNEMIRUJUĆI DETALJ!

 

Gru je 1996. godine već uveliko bio poznat javnosti, i tada je na srpsku estradnu scenu bacio muzičku bombu. Pesma koja je "ulazila u uši" i spot u kome glume Modelsice bili su sasvim dovoljni elementi da se Gru digne na sam vrh.

POSLEDNJI TRENUCI ŽIVOTA ZABELEŽENI KAMEROM! Pogledajte stravičan snimak Gruove pogibije! Kajt ga je razbio 5 puta u vodu, nije mu bilo spasa! (VIDEO)

Ovim spotom je privukao veliku pažnju javnosti. Naime, u njemu su se pojavile devojke iz grupe Models koja tada još uvek nije bila oformljena, a ispod su bili ispisani nasumično birani brojevi.

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru , Foto: Screenshot Youtube

PLAČE SATIMA ZA PREMINULIM REPEROM Gruova supruga hitno završila u policiji, jedna stvar joj nije bila jasna! (FOTO)

Ideja za spot je dobijena iz reklama za hot-lajn. Ceo spot bio je čista provokacija koja je podignuta na viši nivo činjenicom da se oko Modelsica vrti i hotline broj telefona sa sugestivnom porukom "Pozovi me".

POGINUO DOK JE PAKOVAO OPREMU Tragično nastradalog Grua padobran vukao 300 metara po Dunavu, podizao ga 10 metara u visinu!

Nije prošlo dugo, a cela Srbija pozivala je brojeve za ekrana. Međutim, ti brojevi su zaista postojali. Stvar je otišla toliko daleko da je Gru morao da apeluje na publiku da prestane da zove te brojeve. To nije bilo dovoljno, pa je uskoro izmenio spot a brojeve sakrio rečju "Rasprodato".

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru , Foto: Screenshot Youtube

MUK I TIŠINA ISPRED REPEROVOG DOMA Prijatelji dolaze da izjave saučešće, Gruove supruge nema ni na vidiku! Pogledajte gde se nalazi!

Podsetimo, Gru je poginuo juče u Zemunu nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu. On je tragično stradao oko 15.20 časova, a iz vode su ga izvukli prijatelji. Pozvana je Hitna pomoć, a lekar je konstatovao smrt na licu mesta.

EKSTREMNI HOBI NAŠEG REPERA KOŠTAO ŽIVOTA Naježićete se kad vidite koje su opasnosti kajtinga! (VIDEO)

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru , Foto: Screenshot Youtube

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi