DOŽIVEO JE VELIKU TRAGEDIJU! Pre 14 godina je pobedio u prvom srpskom rijalitiju: Evo gde je i šta danas radi! (FOTO)

Svi ga znaju kao momka sa lepim manirima.

Ivan Ljuba
Foto: Printscreen

Pijanista Ivan Ljuba, poznat po lepim manirima u prvoj sezoni "Velikog brata", nikada zaista i nije hteo da bude poznat.

Ivan Ljuba
Foto: Screenshot Facebook

Ivan je pobedom u prvoj sezoni rijalitija "Veliki brat" 2006. godine, što je ujedno bio i prvi ovakav format u Srbiji, dobio 100.000 evra, dao je nekoliko intervjua i učestvovao u jednom domaćem kvizu, nakon čega se posvetio onome što najviše voli - muzici.

Ivan Ljuba
Foto: Screenshot Facebook

- Na kraju prve godine umrla mi je mama, počeo je raskol i raspad svega. Imam dva starija brata, Filipa i Davida, ali Filip je izbegavao da se eksponira, on je još gori od mene. Jedan brat mi je oženjen i živi u Rakovici sa ženom i dve ćerke, a drugi je u tatinom stanu, dok je tata kod prijateljice. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi, a đaci su mi od pet do trinaest-četrnaest godina. Zovu me Ivan i sve češće mi se obraćaju sa ti, a trebalo bi sa vi. Ne zbog mene, nego iz poštovanja prema instituciji koju predstavljam. Napolju možemo na ti, meni ne smeta, ali problem je kad mi na hodniku viknu: "Ej, Ivane!" Nisam strog. A šta znači biti strog? Kada uzmu maha, priđem im na njihovom jeziku, znam kad treba da se zategne - rekao je jednom prilikom.

Danas je profesor klavira i ljubitelj je ekstremnih sportova.

Povezane vesti

 • Korisnik: Mikabg
  26/03/2020 - 11:48
  Prof Ljuba, drago mi je da ste uspeli. Te novogodišnje vaše pobedničke noći bio sam prisutan u Košutnjaku pored vašeg oca i brata. Molim vas, povodom vaše ljubavi prema ekstremnim sportovima, imajte uvek na umu pok. Grua!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi