Ivan Ljuba
Printscreen
Ivan Ljuba

screenshot

Ivan Ljuba, Foto: screenshot

Svi se sećate Ivana Ljube, prvog pobednika rijaliti programa "Veliki brat". Smiren i kulturan mladić jedan je od retkih koji je osvojio srca većine publike, pobedio, a onda nestao sa malih ekrana.

Ivan danas ima 39 godina i dosta se promenio od vremena kada je pobedilo u rijalitiju "Veliki brat".

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ljuba je pobedom u rijalitiju dobio 100.000 evra, dao je nekoliko intervjua i učestvovao u jednom domaćem kvizu, nakon čega se posvetio onome što najviše voli - muzici. Ivan je danas uspešni profesor klavira i pijanista, a veliki je ljubitelj i ekstremnih sportova.

- Na kraju prve godine umrla mi je mama, počeo je raskol i raspad svega. Imam dva starija brata, Filipa i Davida, ali Filip je izbegavao da se eksponira, on je još gori od mene. Jedan brat mi je oženjen i živi u Rakovici sa ženom i dve ćerke, a drugi je u tatinom stanu, dok je tata kod prijateljice. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi, a đaci su mi od pet do trinaest-četrnaest godina. Zovu me Ivan i sve češće mi se obraćaju sa ti, a trebalo bi sa vi. Ne zbog mene, nego iz poštovanja prema instituciji koju predstavljam. Napolju možemo na ti, meni ne smeta, ali problem je kad mi na hodniku viknu: "Ej, Ivane!" Nisam strog. A šta znači biti strog? Kada uzmu maha, priđem im na njihovom jeziku, znam kad treba da se zategne - rekao je jednom prilikom.

Ivan Ljuba

Screenshot Facebook

Ivan Ljuba , Foto: Screenshot Facebook

Nakon pobede 2006. godine, Ivan se u potpunosti posvetio karijeri pijaniste, odmah po izlasku iz kuće imao je koncert sa Beogradskom filharmonijom, potom su usledili koncerti u Subotici, Šapcu, Smederevu...

Sarađivao je sa operskom pevačicom Draganom Tomić, oprobao se u džezu, kamernoj i filmskoj muzici. Ivan se već godinama profesionalno bavi paraglajdingom, leteo je na preko 2000 metara u Turskoj, Grčkoj...

Njega nije bilo na "crvenim tepisima", nije davao intervjue i širio priče o svom privatnom emotivnom životu. Momak je vredno radio, a to čini i danas. Njegov put je ozbiljna muzika. Za to se školovao i time se i danas bavi. Tokom 2016. godine Ivan je imao nekoliko koncerata u Beogradu i turneju po većim gradovima u Srbiji.

Ivan Ljuba

Screenshot Facebook

Ivan Ljuba , Foto: Screenshot Facebook

Na društvenim mrežama nije aktivan, ali s vremena na vreme podeli sa prijateljima neki novi poslovni uspeh ili najavu koncerta.

Pogledajte BONUS video: 

Marko Bulat izveo sina iz bolnice!

 

 

Komentari (1)

Istina

29.07.2019 12:44

Najbolji i jos uvek neprevazidjeni ucesnik rijalitija svih vremena. Ne znam sta se posle toga dogodilo, pa pobedjuju samo oni kojima je mesto u ludari ili na autoputu.