Brena, Kija, Ceca
Alo.rs/YouTube
Brena, Kija, Ceca

Alo.rs/YouTube

Alo.rs/YouTube

Poznate pevačice navikli ste da viđate sređene od glave do pete, u elegantnoj i s*ksi garderobi i sa scenskom šminkom. Neke od njih odlično izgledaju bez šminke, dok su druge buvalno neprepoznatljive.

Zahvaljujući društvenim mrežma, na kojim poznte ličnosti objavljuju snimke i fotogrfije iz privtnog života, imali smo priliku da neke od njih vidimo u opuštenom izdanju, dok smo pojedine žene sa estrade "ulovili" nesređene.

Bez šminke

Printscreen

Foto: Printscreen

Mnogim muškrcima privlačnije su žene sa minimlno šminke, ali postoje i oni kojima se dopada baš prenaglašeni izgled, koji viđamo na javnim pojavljvanjima poznatih pripadnica nežnijeg pola. Sve je do različitog ukusa koji je legitiman, ali je primetno da naše pevačice nemaju problem da se pokažu i bez šminke.

Lepa Brena, Ceca Ražnatović, Ana Stanić, Milica Todorović, Nataša Bekvalac, Katarina Kaja Ostojić, Katarina Grujić, Milica Pavlović, Nikolina Kovač, Kristina Kija Kockar i Goca Tržan neke su od pevačica koje ćete videti kako izgledaju bez trunke šminke.

Bez šminke

Printscreen

Foto: Printscreen

Bez obzira da li su u zrelim godnama ili u ranim dvadestim ove dame vode računa o svom izgledu, pre svega su negovane, a neke od njih su i estetskim korekcijama "ispravile" ono što im se ne sviđa na svom licu. Naravno, među njima ima i onih koje su potpuno prirodne.

Da šminka ne čini ženu sasvim je jasno, jer se ne kaže bez razloga: "Lepota privlači, ali karakter zadržava", ali je sigurno da ističe ono što je već posebno na jednoj dami. Šminka nekada može da učini da se jedna osoba potpuno transformiše i ne liči na sebe, dok su druge dame čak i lepše bez "maske na licu".

U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako naše pevačice izgledaju bez šminke, a da li su lepše sa ili bez nje, procenite sami:

Pročitajte i: