Mimi Oro
Printscreen/Facebook
Slađa Gudurađ

Printscreen/Facebook

Foto: Printscreen/Facebook

Policija je pronašla slupani "golf", bosanskih registarskih tablica, u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin.

PROČITAJTE JOŠ:

U vozilu je bilo telo ženske osobe, a policija je u početku pretpostavljala da je reč o starleti i pevačici Slađani Guduraš (27), koja je nestala šest dana ranije.

Automobil marke "Golf" je nađen na mestu koje je zbog gustog rastinja slabo vidljivo. Pretpostavlja se da je reč o saobraćajnoj nesreći i da je devojka sletela s puta.

Sladja Guduraš

Printscreen/Facebook

 Foto: Printscreen/Facebook

Ona je od 10. decembra bila nedostupana na svim telefonima od kada se smatra da je nestala. Krenula je iz Bijeljine za Beograd, oko 18 časova je prešla granicu i od tada joj se gubi svaki trag, preneli su bosanski mediji. Policijski izvori MUP-a Srbije uradili su dodatne provere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje. Ali na žalost, Slađana je nađena tek par dana ranije.

Pre nešto više od četiri godine, poznata Slađana Guduraš pronađena je mrtva u slupanom automobilu.

Sladja Guduraš

Printscreen/Facebook

Sladja Guduraš, Foto: Printscreen/Facebook

Guduraš je sahranjena na gradskom groblju u Srpcu. Ispratilo ju je oko 200 ljudi, uz jecaje i suze njene majke Jelke Pantić, dečka Zorana Makivića, bivših radnih kolega iz srbačkog Doma zdravlja i bivših sugrađana. Od imena sa estrade primećen je samo reper Đus sa kojim je Guduraš imala duetski hit "Silikoni i kubicu".

Slađa Guduraš

Printscreen/Youtube

Slađa Guduraš, Foto: Printscreen/Youtube

Slađana Guduraš se pojavila u jednoj epizodi serije "Lud, zbunjen, normalan", a karijeru pevačice počela je duetom sa Đusom"

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zavirite na imanje dečka Aleksandre Subotić! Sve puca od luksuza!