Policija
Alo!/Masanori Jošida
Policija

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

Bosanska voditeljka i influenserka Hana Hadžiavdagić, koja živi u Zagrebu, objavila je na društvenim mrežama da joj je na vrata zakucala policija budući da je neko prijavio da je pre nekoliko dana doputovala u Hrvatsku.

Hana se pre nekoliko dana u Zagreb vratila iz Sarajeva, a kada je sletela na aerodrom nije joj, kako kaže, izrečena obavezna mera izolacije jer nije doputovala iz kritičnog područja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana) on Nov 22, 2019 at 1:57pm PST

Međutim, ona navodi da je sama odlučila da se samoizoluje i da narednih 14 dana ne napušta svoj stan, jer želi da zaštiti i sebe i druge u jeku pandemije korona virusa.

Hana je juče na svom Instagram storiju objavila da joj je na vrata došla policija, jer ju je neko prijavio da se vratila u Hrvatsku.

insta

Printscreen / Instagram

 oto: Printscreen / Instagram

- Upravo su mi došla dva zgodna policajca da provere da li sam u izolaciji, jer je neko od "komšija" - pola miliona ljudi na storiju - prijavio kako sam prekjuče ušla u Hrvatsku. S obzirom na to da nemam obavezu samoizolacije, nisam dobila papir granične policije (ja sam u samoizolaciji dobrovoljno jer to smatram potrebnim), jer nisam došla iz kritične zone, malo smo se ispričali i baš su mi ulepšali dan. Hvala državnim službama koje rade svoj posao. Bravo momci - poručila je voditeljka.