Vesna Radusinović i Milomir Marić
E-Stock
Vesna Radusinović

Nenad Vujanović

Vesna Radusinović , Foto: Nenad Vujanović

PROČITAJTE JOŠ:

Jelena Karleuša

Screenshoot Youtube

Jelena Karleuša , Foto: Screenshoot Youtube

 

- On i da hoće da me vara, ne znam kada bi to uspeo! Navijem mu budilnik u četiri ujutro, on se tada probudi, popije kafu i ode na autobus. Ujutro ulazi u studio i gubi mu se svaki trag. Kada se završi jutarnji program, sledi snimanje emisija, klijenti i sastančenja. Kući stigne oko pet popodne, dobro se najede i posle je potpuno neupotrebljiv. Gde bi uopšte mogao da nađe nekog kao što sam ja?! Ovakvu lepoticu, predivnu ženu. Ja za njega sam Holivud, premija - navodi spisateljica kroz šalu i otkriva da ju je suprug samo jednom slagao, zbog čega ga je prvi i jedini put izbacila iz kuće.

Milomir Marić

Nenad Vujanović

Milomir Marić, Foto: Nenad Vujanović

Milomir: Vesna me tera da čitam svako slovo koje napiše!

Miliomir ne krije da je teško ispratiti spisateljicu kakva je njegova Vesna, a za „Alo!“ otkriva da ga ona budi noću kako bi mu čitala svako slovo koje napiše. - Njeni romani su kao ukrštene reči. Ovaj sam odlučio da pročitam tek kada je odštampan jer sam ranije morao posle svake napisane stranice da slušam kad ona čita šta je napisala. U dva, u tri, u pet ujutru... Onako bunovan i poslušan pratio sam svaku stranicu njene knjige - kaže Marić.

- Toliko me tera da radim da bih 24 sata bio pred kamerama i da ne bih mogao ništa loše da uradim, a da ona to ne sazna. Mrtav padnem od umora i posle me pitajte što sam neupotrebljiv. Pa, ljudi moji, ne mogu da mrdnem, a da to ne dođe do nje. Celi život sam želeo da se oženim glupom ženom, ali mi to nije pošlo za rukom i sad muku mučim - priča s osmehom Marić koji se, kako Vesna kaže, umnogome razlikuje od bogatog vlasnika televizije, kog je predstavila u romanu.

- Katarina, koja je glavna junakinja mog romana „Vatra i led“, ima bogatog muža koji je direktor televizije, a moj Marić se vozi autobusom na posao. Junakinja je takođe imućna žena, vlasnica agencije, koja se, kao i njen muž, na posao vozi džipom. Ne vidim neku veliku sličnost. Moj suprug se autobusom vozi u periodu najvećih virusa, boleština i zaraza, pa onda mora da spava u sofi jer ne želim da me zarazi. Da bar nema veliku platu, pa da mi bude jasno zašto voli autobuse. Takođe, moja junakinja Katarina ima veliku kuću na Dedinju, a mi živimo skromno kod Botaničke bašte, dok naše knjige, slike i antikviteti žive u Strahinjića Bana u 300 kvadrata - zaključuje Radusinovićeva za „Alo!“.

 

Komentari (1)

kosa

25.05.2019 15:13

sreca njgova sto je vesna dobra zena