Bojan Vasković, Lekington bend
Printskrin Clip.rs
Bojan Vasković, Lekington bend

Printskrin Clip.rs

Foto: Printskrin Clip.rs

Pevač i frontmen Leksington benda Bojan Vasković preživeo je pravi pakao, kada se njegova prelepa supruga Aleksandra porodila prvi put u septembru 2015. godine i na svet donela ćerkicu Anđelinu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

❄☃️❄?

A post shared by Aleksandra (@_mrs.vaskovic_) on Jan 17, 2019 at 4:54am PST

 Anđelina je prevremeno rođena, u šestom mesecu, pa su usledili veliki zdravstveni problemi i komplikacije, sa kojima se ova hrabra devojčica izborila.

- Šta da se radi, prošli smo kroz to, hvala Bogu da je na kraju sve baš onako kako treba, zahvaljujući doktorima i samom Bogu, da je sve ok i da je ona jedno potpuno zdravo dete koje ima srećno i zdravo detinjstvo. Bilo je zaista stresno, to mi je najstresniji period u životu - rekao je Bojan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Dobro jutro☕?? @kafeterija_harmonia

A post shared by Aleksandra (@_mrs.vaskovic_) on Mar 20, 2019 at 2:06am PDT

Njegova ćerka se borila sa bronhopulmalnom displazijom, odnosno hroničnom plućnom bolešću, koja se najčešće javlja kod prevremeno rođene dece, a pevač ističe da je ovo bio najstresniji period u njegom životu.

- Kod sve dece koja se prevremeno rode je problem taj što se ne razviju pluća do kraja. Neka deca su imala krvarenja u mozgu, neka deca imaju bronhoplumalnu displaziju, ona je konkretno to imala, ali se hvala Bogu izukla. To je jako rizično kada se deca rode. Kažu da su šanse za preživeti 50:50, na osnovu nekih statistika. Ali eto, hvala Bogu, naša neonatologija je jedna od najboljih u svetu. Zaista su posvećeni doktori bili, zahvaljujući njihovoj borbi i samim klincima, konkretno u ovom slučaju moje Anđeline, zahvaljujući njihovoj borbi za život pobedila je sve te nedaće i izvukla se bez i jednog jedinog problema. To su takvi problemi, doktori vam direktno sve kažu, oni ne smeju da pakuju u mašnu i da vam govore nešto što nije istina, moraju da kažu tačno i konkretno stanje. Jedan dan dođete i kažu vam neku lepu vest, a drugi dan dođete i kažu: "Predaje se". To je jako stresno za sve roditelje, ali prođe se kroz sve, kad prođu godine, malo se i zaboravi, malo se potisne. Svaki put kad se setim toga osetim težinu u stomaku, s obzirom na to da je zaista bilo teško - rekao je pevač.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Dobro jutro narode??

A post shared by Aleksandra (@_mrs.vaskovic_) on Dec 3, 2019 at 12:49am PST

Na svu sreću, porodica Vasković je uspela da prebrodi ove probleme, a Anđelina je sada srećna devojčica, koja je 13. novembra prošle godine dobila i brata Mihajla.

Tagovi