ELITNA PROSTITUTKA ZA "ALO" OTKRIVA PRLJAVE TAJNE ESTRADNIH UMETNIKA Poznati pevač ne može da je*e bez droge! Voli da GRIZE DEVOJKE dok ga njih 6 oralno zadovoljava! Voli otpozadi, prava je ZVER!

Afera „elitna prostitucija“ nedeljama potresa javnost, a naša sagovornica I. O. je u ekskluzivnoj ispovesti za „Alo!“ otkrila sve prljave tajne pevača koji vole da se druže sa devojkama lakog morala.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar
Foto: Shutterstock, ilustracija

I. O. nam je ispričala šta sve oženjeni pevači traže od nje, kakve fetiše i zahteve imaju, koji pevač isključivo želi oralni seks, ali i koliko su spremni da plate za sat druženja sa devojkama.

 

"Jedan naš poznati i priznati pevač, koji iza sebe ima tri propala braka, dugo je imao dve omiljene devojke, koje je zvao svaki put kada je želeo da ima seks. Uvek bi ih sačekao u svom stanu i sa vrata ponudio kokain jer nije mogao da funkcioniše bez droge, ali je seks sa njim bio pravo mučenje. Prilično je traljav u krevetu jer se brzo umara", kaže I. O. na početku razgovora za „Alo!“ i otkriva da on nije jedini oženjeni pevač sa kojim je imala seks. Nedavno razvedeni pevač, koji će uskoro ponovo stati na ludi kamen, tokom braka je redovno koristio usluge prostitutki. 

Prostitutka, seks, prostitucija, makro
Foto: Shutterstock, ilustracija

"Seks sa njim je prilično nepredvidiv jer voli da grize devojke gde stigne. Kada se uzbudi, uopšte ne gleda da li će da te ugrize za lice, bradu, grudi, leđa... Ali prilično je izdržljiv, može dva-tri puta zaredom i nikada ne pravi pitanje kada treba da plati. Galantan je, a često se dešavalo da ga supruga zove telefonom i da pita kada će se vratiti kući", priča naša sagovornica i dodaje: 

"Ima jedan pevač koji ima ženu i troje dece, a u javnosti voli da se predstavlja kao veliki vernik, dobar otac i požrtvovan suprug. Međutim, u krevetu je prava zver. Prvo odloži svoj „roleks“ na stočić pored kreveta i krene u akciju. Njegova omiljena poza je otpozadi, jer voli da pokaže moć. Prilično je obdaren, ali seks sa njim ne traje duže od 20 minuta. Čim završi, samo ode bez reči", kaže naša sagovornica i dodaje da jedan njegov oženjeni kolega folker redovno pravi žurke sa prostitutkama.

Prostitucija
Prostitucija, Foto: Shutterstock

"On nikada nije imao klasični seks sa devojkama, već samo oralni, jer veruje da tako nije prevario suprugu, sa kojom je godinama i koje se malo pribojava. Kada pravi žurke posle nastupa, pozove pet ili šest devojaka u stan za svoje drugare, dok njega devojke samo oralno zadovoljavaju. Tada ispušta čudne zvuke poput „ joj, oj“, a kada se sve završi, uvek časti devojke i sve ih bratimi. Na rastanku nam kaže: „Svaka čast, brate, svaki ti se dao", ispričala nam je na kraju I. O.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi