Ceca i Anastasija
Instagram/Printscreen
Ceca i Anastasija

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Modni stilista iz Hrvatske bio je učesnik "Velikog brata", "Farme" i "Parova" a na društvenim mrežama često se mogu pronaći komentari da je pravi lutak.

Stilista i društveni hroničar, Neven Ciganović (49), još jednom je isprozivao slavne ličnosti sa naše estrade.

Ovog puta na udaru su mu se našle Ceca Ražnatović, Anastasija i Nataša Bekvalac.

Kako se oblace Ceca, Nataša Bekvalac, Anastasija Ražnatovic, koji je tvoj neki sud?

- Osobno nisam ljubitelj Cecinog stila koji mi je previse babski, i uz njen nekako arogantan stav to je dodatno nagrdi pa mi često deluje ko zla veštica. Najbolje mi izbleda u kežual varijantama, džinsu i svilenim kosuljama. Nataša je pak malo previše sklona eksperimentiranju, jer neka "čudna odeća" bez obzira koliko ona naginjala trendovima ne mora značiti da će ti odmah lepo stajati ako si ti lepa i zgodna žena, naprotiv može te itekako nagrditi i napraviti da izgledaš neprivlačno. Što se tiče Anastasije Ražnatovic takodje mislim da se previše starmalo oblači i da nosi prenaglašen make up, pa mi često izgleda seljavo iako se uz sve ove operacije iz ružnog pačeta recimo pretvorila u lepo pače, ali daleko je još od labuda.

Da li si ispratio MAC awards i ko se najbolje obukao po tvom mišljenju?

- Jesam, gledao sam Mac ceremony i moźda će mnoge iznenaditi moj odabir, ali po mom ukusu najprimerenije toj manifestaciji mi je bila odevena Aleksandra Prijović, dakle nista posebno, ekstra haljina koja je kompatibilna njenoj liniji, dobre čizmice i vrlo jednostavan make up i frizura. Ostali su mi se nekako previše trudili da ”zablistaju”, budu primećeni, pa su tako neki izgledali grotesno. Mislim bez obzira na svu produkciju manifestacije, to se ipak dešavalo u jednoj običnoj sportskoj areni, a ujedno su gosti i učesnici bili iz raznih muzičkih pravaca, te nije bilo uopšte potrebe za tim pretencioznim glamurom.

 

Komentari (2)

aleks

04.02.2020 21:52

a na sta ti licis,prijatelju???

Tanja

05.02.2020 09:15

Ne da je u pravu, nego je još bio i blag...To što imaš pare neće da ti isčupa luk iz dupeta, šanse nema.