ISPLIVALO U JAVNOST Poznati detalji Divninog testamenta! Jelene Karleuše nema nigde, a evo ko će naslediti svu imovinu?!

One će biti Karleušine naslednice?!

Divna Karleuša
Divna Karleuša, Foto: Screenshoot Instagram

Smrt Divne Karleuše potresla je čitav region. Njena ćerka jedinica Jelena Karleuša danima je neutešna od kad je saznala da joj je majka preminula - više o tome možete pročitati OVDE.

 

Za Divninu sahranu izabrane su bele ruže, a zašto baš ovo cveće i kakvu simboliku ono ima - možete pročitati OVDE.

 

Prema nezvaničnim informacijama Jelena bi u popularno takmičenje "Zvezde Granda" trebalo da se vrati u roku od nedelju dana - više o tome pročitajte OVDE.

Kako je portal "Alo.rs" saznao, uskoro bi trebalo da se rasporedi Divnino nasledstvo.

Divna Karleuša, sahrana
Divna Karleuša, sahrana, Foto: Jovan Ilić/Alo!

- Divna Karleuša nema puno imovine na svoje ime, ali za sada je poznata samo kuća na sprat u kojoj je živela tokom života. Ona je upravo tu kuću poželela da ostavi unukama Atini i Niki Tošić. Još uvek se ne zna tačno kome će pripasti kuća, ali dok je bila živa stalno je pričala kako želi da njene unuke budu naslednice, jer je bila vezana za njih - započinje priču dobro obavešten izvor za portal "Alo.rs" i dodaje:

Jelena Duško
Jelena Duško, Foto: printscreen

- Smatrala je da su Jelena i Duško sebe dovoljno obezbedili za čitav život, te njima u materijalnom smislu ništa ne bi bilo potrebno. Kada se otvori testament, videćemo kome će na kraju pripasti nasledstvo - zaključio je izvor za portal "Alo.rs".

Jelena Karleuša, Duško Tošić, Divna Karleuša komemoracija
Jelena Karleuša, Duško Tošić, Divna Karleuša komemoracija, Foto: E-stock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi