Hana Hadžiavdagić-Tabaković
Printscreen Instagram
Hana Hadžiavdagić-Tabaković

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Regionalna influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković danas je jedna od najplaćenijih u svojoj branši, a samo na društvenoj mreži Instagram prati je više od 500.000 pratilaca.

Na svom Instagram profilu ističe kako je TV voditeljka, novinarka, influenserka, kao i motivacioni govornik.

No, pre ove blještave karijere, stvarnost je bila potpuno drugačija. Hana se preko noći promenila, ali je svima dobro poznata po brojnim skandalima koji su tresli region.

Ona je bila voditeljka na "Novoj TV" gde je u okviru emisije "Red Carpet" jedno veče odlučila da se maskira i odglumi porstitutku na ulicama Zagreba.

Našminkana i obučena u kratku tigrastu haljinu, dočekivala je potencijalne mušterije uz pratnju dvojice momaka iz obezbeđenja koji su sakriveni pratili celu situaciju u slučaju da događaji krenu u neželjenom pravcu.

Ko nije gledao emisiju - prostitutke stare 28 i 29 godina tada su joj pred kamerama otkrile i da među klijentima ima brojnih hrvatskih advokata, lekara i tajkuna koji su najbolje mušterije. Nisu se libile da otkriju da se i policajci, koji patroliraju u njihovoj blizini, ponekad zanimaju za usluge. Mnogi od njih su oženjeni, a kako je sama Hana videla, u autimobilima mnogih koji su se zanimali za usluge, mogle su se primetiti i dečje igračke i sedeljke.

Ni odnosi sa ženama Hadžiavdagićevoj nisu strani, te se tako u javnosti hvalila kako je imala akciju sa ženom.

"Imala sam devojku. Bile smo u vezi šest meseci. Nekad sam bila biseksualka. Kad si mlad sve treba probati. Sad sam našla muža koji mi po svemu odgovara", rekla je Hana medijima svojevremeno.

Hana je odlučila da opravda etiketu domaće Pariz Hilton, kako su je svojevremeno mediji prozvali, pa je odlučila da otvori školu za sponzoruše gde je mlade devojke podučavala kako da upecaju bogatog mladića ili starca.

Ona je za sebe tada tvrdila da je diplomirala na katedri sponzoruša. Zbog tolikog iskustva djevojke je u magazinu “Red Carpet” podučavala kako sponzoru isprazniti novčanik, te koje silikone moraju nositi.

Tada je ta emisija imala neverovatnu gledanost u kojoj je današnja influenserka stekla ogromnu popularnost.

No, danas je stvarnost potpuno drugačije. Na svojim fotografijama na Instagram profilu pokazuje idealan život, drži motivacione govore i daje savete.