Aleksandra Mladenović
printscreen
Aleksandra Mladenović

printscreen

Aleksandra Mladenović, Foto: printscreen

Popularna pevačica zapevala je na proslavi rođendana, a da je napravila fenomenalnu atmosferu govori i to što je zaradila bakiš od oko 5.000 evra.

Naime, Aleksandra Mladenović nastupila je na proslavi rođendana Soraje Vučelić u Beču. Na društvenim mrežama su osvanuli snimci na kojima se društvo odlično provodi dok Aleksandra peva, a mlada zvezda "Granda" u rukama drži veliki bakšiš koji je dobila od gostiju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Reč je o cifri od čak 5.000 evra, a atraktivna pevačica je za pomenuti list priznala da je bakšiš bio pozmašan, pa dodala:

Aleksandra Mladenović

printscreen

Aleksandra Mladenović, Foto: printscreen

 

Ana Bekuta napušta pevanje?! Odlučila da uplovi u novi biznis!

AUTOR: Kurir/J.I. DATUM I VREME: 19.11.2019. 17:40 Niko se ovome nije nadao! Ana Bekuta, Foto: Rajko Ristić Ana Bekuta u svom stanu napravila je kutak za posao, malu kancelariju. Tu zakazuje sastanke, koncerte, a ono što je najzanimljivije to je da pevačica piše memoare. "DA SU TOLIKE ZVEZDE NE BI MENE PLJUVALI"!

 

- Istina je da je bakšiš bio dobar, ali to mi nije na prvom mestu. Sve sam podelila sa muzičarima i bitno je da smo se dobro proveli i da su svi otišli zadovoljni.

BONUS VIDEO:

"STVARNO IMA BOLESNIH LJUDI" Tamara Milutinović o napadu seks manijaka, ali i o momku kojeg krije!