NAPUSTILA ESTRADU, PA NESTALA! Poznata pevačica zavšila FAKULTET u 46. godini! Batalila pevanje, zgranućete se kada čujete čime se DANAS BAVI! (FOTO)

Posvetila se zdravom životu

Ksenija Mijatović
Ksenija Mijatović, Foto: Screenshoot Instagram

Često se dešava da ljudi promene zanimanja, ali malo ko bi odustao od pevanja, jer je to posao koji mnogu priželjkuju, a donosi i veliku zaradu.

 

Nakon nekoliko uspešnih albuma, brojnih festivala i nagrada, usled dominacije nekih novih muzičkih trendova 2011. godine se povlači iz sveta muzike i odlučuje za drastične promene u svom životu. Pop pevačica i legenda devedesetih, Ksenija Mijatović u 40. godini upisuje studije psihologije, a danas, u 46. ih zavrašava.

Ksenija Mijatović
Ksenija Mijatović, Foto: Screenshoot Instagram

Sada sa zavidnim znanjem i iskustvom potpisuje se kao psihoterapeut. Uporedo sa studiranjem, Ksenija organizuje radionice gde edukuje, predaje i pomaže ljudima da postignu mir i spokoj koji je i njoj bio preko potreban.

Ksenija se danas isključivo pojavljuje u emisija kao psihoterapeut i diskutuje o temama koje se tiču njene nove oblasti delovanja.

Ksenija Mijatović
Ksenija Mijatović, Foto: Screenshoot Instagram

Međutim, novinarima je još uvek neobičan njen profesionalni preobražaj pa su pitanja te vrste i dalje neizbežna. Ona ne isključuje mogućnost da će se jednog dana vratiti muzici i ističe da je to njena velika ljubav ali je danas izuzetno zadovoljna profesijom kojoj se posvetila u potpunosti.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi