"I DA ZNAŠ, OPET PLAČEM" Poznata pevačica čestitala Seki Aleksić rođenje sina: "Rode moj, ponosna sam na tebe"

"Dobro nam došao, mali čoveče..."

Seka Aleksić sa porodicom
Foto: Instagram/printscreen

Pevačica Seka Aleksić porodila se danas i na svet donela svog drugog sina, kome je, po želji njenog supruga Veljka, dala ime Jovan.

Iako je prvobitno dečak trebao da se zove Isak, Seka se oglasila na Instagramu i objasnila zašto su odlučili da sinu daju baš ovo posebno ime.

"Nije kako mi želimo, već kako Gospod kaže! Posle naše krsne slave Sveti Jovan, rodio se JOVAN jutros! Tatina želja je takođe ista, rekao je - Neka se zove Jovan! Ako sledeća beba bude dečak, zvaće se Isak" - poručila je Seka.

Seka Aleksić
Foto: Instagram/printscreen

Pevačici čestitke pristižu sa svih strana, a njena najbolja prijateljica Slađa Alegro podelila je fotografiju malenog Jovana uz emotivnu poruku.

Slađa Alegro
Foto: Instagram/printscreen

"Dobro nam došao, mali čoveče. Bićeš divan dečak, baš kao i tvoj brat, osmeh mu govori sve. Imaćeš srećno detinjstvo jer imate divne roditelje, divan dom pun ljubavi i pažnje" - napisala je Slađa, a onda se obratila Seki:

"Rode moj, ponosna sam na tebe baš takvu kakva jesi. Srećna, hrabra, divna majka! Volimo te Lješnjak, Duda i ja! Živi i zdravi bili! P.S. I da znaš, opet plačem." - zaključila je Slađa.

Jovan Piljikić
Instagram/printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi