Anastasija Ražnatović
Screenshoot Instagram
Anastasija Ražnatović

Screenshoot Instagram

Anastasija Ražnatović, Foto: Screenshoot Instagram

- Ako mi se Anastasija ne javi posle ovoga, ja ne znam. Onda ona nema dušu - rekao je Bogdan koji je komentarisao Anastasijin spot za novu pesmu "Rane".

POGLEDAJTE JOŠ:

 

- Kakva koreografija, je l' ovo ima negde, jaooo! Danas, Anastasija Ražnatović, Cecina ćerka... Nadam se da to neće biti razlog zbog kog će me ona odbiti. Sladak sam dečko, ali problem je što sam ja ljakse, nisam za takvu damu, lepoticu!

Ona je kao, razumeš, princeza, a ja sam onaj kovačev sin koji ide da ubije aždaju!Ja sam taj lik i valjda ću jednog dana ubiti aždaju i oženiti princezu. To je moj cilj, to je ideja! Ali, je*i ga... Ja sam u prnjama, a ona u haljini od zlata. Kako ja kao ljakse da se svidim takvoj princezi? Još podrigujem ovako - rekao je Ilić.

 

- Pogledajte kako mi je namignula, znala je da ocenjujem pesmu, to je pogled za mene. Kako je lepa sa zavezanom kosom. Hajde što je lepotica, nego što peva kao anđeo - rekao je.

Anastasija se ipak oglasila i na Jutjubu je prokomentarisala Bogdanove komentare.

Anastasija Ražnatović

Screenshoot Youtube

Anastasija Ražnatović, Foto: Screenshoot Youtube

- Plačem od smeha. Ovo je vrhunski, poštovanje za tebe – napisala je Ražnatovićeva, a Baka je uzvratio da mu je poenta bila da joj izmami osmeh.