Povezan sam s Bogom, nek mi on sudi!

Ekipa VIP | vip 2016-09-14 22:02:14 2016-09-14 22:02:14

Pevača Marka Bulata, čija je supruga uhapšena zbog posedovanja dva grama kokaina, paparaco „Alo!” uslikao je juče ispred njegovog stana, ali on i dalje poriče da se bilo šta značajno desilo.

Milorad Milanković

On ističe da ga ne zanimaju osude ljudi, publike i javnosti, jer ceni samo sud Boga.

U trenutku kada je ulazio u kola i odlazio na snimanje emisije, pokušali smo da razgovaramo sa njim. Iako je delovao opušteno, čini se ipak da je samo nervozu uspeo uspešno da kontroliše.

 

- Ne komentarišem gluposti uopšte. Ne, zaista, nemamo nikakav problem u našem domu... Ja ga nemam. Sve sam već rekao. Vi znate da sam ja povezan s onim gore, i zato nemam nikakav problem.

Problem je samo na tom strašnom sudu, gore. Nedajbože da gore ne valja - objašnjava Marko, koji nije bio raspoložen da detaljno govori o situaciji u kojoj se našao.

Iako su izvori bliski istrazi i policiji otkrili da je Marija tokom hapšenja prvo rekla da je droga za njega, pa za njih dvoje, Bulat kaže da se dobro oseća.

- Ja sam odlično. Malo je problem zbog deteta. Nismo je pustili u školu, jer deca umeju da budu gruba - kaže Marko, koji živi sa suprugom Marijom i njenom osmogodišnjom ćerkom Sofijom.

Podsećanja radi, Bulatova supruga uhapšena je pre nekoliko dana u policijskoj akciji „Cunami”, dok je iz svog poštanskog sandučeta uzimala dva grama kokaina koji su joj ostavili dileri u dva odvojena paketa. Posle zadržavanja od 48 sati, Marija je puštena da se brani sa slobode i uskoro je očekuje saslušanje u tužilaštvu.

 

Marija: Putujem na odmor

Od trenutka kada je uhapšena, Markova supruga Marija nije se oglašavala u javnosti pod izgovorom da nije javna ličnost. Ipak, u prepisci sa novinarem našeg lista, ona je otkrila:

- Da sam hapšena i da se protiv mene vodi krivični postupak, ne bih mogla da napustim zemlju, što planiram da uradim za koji sat. Ja putujem danas na odmor. I ne bežim, nego idem na odavno uplaćeno letovanje - poručila nam je pevačeva supruga, koja je u jednom od statusa na Fejsbuku oplela i po bivšim kolegama iz MUP-a, sa kojima je radila dok nije dobila otkaz.

Save

Save

Expand player
Pogledajte više