Nikolina Kovač
Rajko Ristić/Alo!
Nikolina Kovač

Rajko Ristić/Alo!

Nikolina Kovač, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, nakon muzičkog takmičenja započela je romansu sa kolegom Sašom Kaporom sa kojim se venčala 2014. godine i dobila sina Nikolaja. Posvetila se porodici i zapostavila muzičku karijeru, dok je njen suprug nastupao. Imali su porodicu kao iz bajke, a onda je jedan trenutak pokvario svu idilu.

U mestu Drinjača kod Zvornika, par se zajedno sa sinom koji je tada imao tri godine survao u Drinu. Meštani ovog mesta primetili su šta se dešava i uspeli su da ih spasu.

Nikolina Kovač i Saša Kapor

Alo!/N. Vujanović

Nikolina Kovač i Saša Kapor, Foto: Alo!/N. Vujanović

Prošli su bez povreda, ali im je ostala večita trauma, a Nikolini je trebalo vremena da prebrodi ovaj trenutak i izbori se sa traumom koju je doživela.

"Nikolina je posle tog perioda imala strah od vožnje, dok sam ja morao nekako da ostanem pribran, ali svaki put kada sam ulazio u automobil suočavao sam se sa ozbiljnim strahovima. To je bilo teško prebroditi. Kad bi mi nekao išao u susret, instinktivno bih se pomerao u desnu stranu, a ta moja reakcija je trajala dugo. Srećom, ostavio sam taj period iza sebe", rekao je Saša za "Alo" pre godinu dana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikolina Kovač Kapor (@nikolina.kovac) on Oct 19, 2018 at 1:24am PDT

On je potom progovorio i o nepravdi koju su doživeli od strane suda u Bijeljini:

"Saobraćajna nesreća je uticala na naše živote, a mi smo čist dokaz ljudske nepravde. Zna se šta je tu bilo, čovek je ušao u suprotnu traku, a mi smo zbog njega sleteli s puta. I posle toga nikakve mere nisu preduzete. Policija je odmah došla i obavila uviđaj. Nikolina i ja smo dali izjave i objasnili kako je došlo do saobraćajne nesreće. Međutim, zakazalo je sudstvo u Bijeljini, tačnije, propust je napravio sudija, kome je zakon dao za pravo da sudi, ali koji je dosudio da nema dovoljno elemenata krivičnog dela", rekao je Saša.

Nikolina je tada priznala da se borila i sa određenom dozom nesigurnosti, te je neko vreme nije bilo na estradi. U poslednje vreme uspela je da se izbori sa tim i polako se vraća svojoj muzičkoj karijeri, lepša nego ikad.

Komentari (6)

nedjo

24.11.2018 18:32

jako isfolirana osoba

Tanja

24.11.2018 19:40

Ekstremno antipaticna. Njanjava, umisljena smaracica. I ona i njen smor muz.qEg

nedjo

24.11.2018 21:33

@Tanja - ma taj njen i bio na putu da postane nešto,ali je skroz skrenuo sa puta... uzasnim imidzom ,još užasnijim pesmama...

Radmila

24.11.2018 19:42

Kojoj lepoti pobogu...

mico

24.11.2018 21:31

Ooo kakva ljepota haha.. Zena bez harizme, kad prica kupe joj se usne pa ko baba, njunjava.. A muz seljacina neopjevana

Marko

24.11.2018 22:31

Moze neko da ovde pise sta hoce.Njanjava? Kakve to veze ima sa lepotom.Meni je lepa i vrlo seksipilna.