Verica i Marija Šerifović
Rajko Ristić/Alo!
Verica i Marija Šerifović

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

U razgovoru za Kurir jedna od najboljih folk pevačica sada sa osmehom na licu poručuje da je sve u redu i da je najgore ostalo iza nje. Međutim, priznaje da je njenoj ćerki Mariji saznanje da joj je majka bolesna veoma teško palo. Čak teže nego i samoj Verici.

PROČITAJTE JOŠ:

UZIMALA LEKOVE NA SVOJU RUKU! Nova drama u domu Jelene Karleuše! Hitno je morala da ode kod NJEGA!

AKO ME PLAĆAŠ NE MOŽEŠ DA ME VREĐAŠ I PONIŽAVAŠ! Nemeš dao otkaz uz trubače! Skinuo duks, a zbog onoga što piše na njemu postao je HEROJ SRBIJE!

IZAZVALA LAVINU KOMENTARA On je ukrao Cecino srce! Javnost ovu fotku do sada nije videla! (FOTO)

 

- Na sreću, otkriveno je sve na vreme. U tom trenutku tumor je bio mali. Sada sam dobro, posle operacije koju je uspešno obavio doktor Džodić i hvala mu na svemu, redovno idem na kontrole - kaže na početku razgovora pevačica. Ona otkriva da je najteži period bio od kada je saznala dijagnozu pa do operacije.

- Operacija je, srećom, brzo zakazana, pa je taj najveći stres brzo prošao. Želim svim ženama da savetujem da rade samopregled grudi jer sam ja upravo tako otkrila bolest na vreme. Tada nije ništa strašno - savetuje Verica, od koje se u tim teškim trenucima nije odvajala ćerka.

Marija i Verica Šerifović

Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

Kada su majci pop zvezde lekari na redovnom pregledu otkrili maligne promene, to je za evrovizijsku pobednicu bio veliki šok.

- Jeste strašno kada saznate tako nešto. Mariji nije bilo svejedno. Ali, kažem vam, najvažnije je da je problem otkriven na vreme. Predahnule smo tek kada je sve prošlo - ističe Šerifovićeva, koja je sada raspoložena i uveliko ide na nastupe.

- Dobro sam, zaista. Radim puno, ponašam se normalno, ali vodim računa o zdravlju - naglasila je kroz osmeh.