DARKO RADOVANOVIĆ
Screenshot Youtube
DARKO RADOVANOVIĆ

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Pevač Darko Radovanović tragično je nastradao 11. juna 2011. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu. Sutra se navršava osam godina od smrti pevača za kojeg su kolege, prijatelji i porodica imali samo reči hvale.

PROČITAJTE JOŠ:

Darko Radovanović

printscreen

 

Darko je iza sebe ostavio neutešne roditelje Stanu i Vidoja, ćerku Laru i suprugu Maju, a njihove rane i dalje bole istom jačinom.

Darkova majka Stana u intervjuu za Pink otkriva da je i nakon osam godina od njegove smrti neutešna, kao i da je njena bol i dalje ista kao i kada je nastradao.

- Ona je uspešan đak, porasla je, poslala nam je sliku. Završava četvrti razred, majka joj je uplela lepe pletenice, da otac može da je vidi, bio bi presrećan. Ona se seća svog oca, redovno odlazi na grob sa majkom, čuvaju njegove slike u stanu. Lara je bila veoma mala kad je Darko poginuo, ali pamti očev lik. Uspomene na njega su svuda oko nje - kaže Darkova majka i otkriva da su ona i njen suprug utehu pronašli u unukama koje oni čuvaju.

- Nakon što je Darko otišao, mi smo se u potpunosti posvetili unukama, utehu smo pronašli u njima. One unose radost u naš život. Imamo četiri unuke, to je bogatstvo. Imam četiri lepotice. Dve unuke čuvamo mi, majka ih je ostavila i mi smo preuzeli brigu o njma.

PROČITAJTE JOŠ:

- Maja je nastavila život sa svojim detetom, ona o Lari vodi računa. Ona je jedna odgovorna majka, jedno stvarno izuzetno stvorenje, često se čujemo, ispričamo se. Kad možemo da se vidimo, vidimo se - rekla je Stana kroz suze za Pink i otkrila nam na koji način čuva uspomene na pokojnog sina.

Majka pokojnog pevača otkriva da li se danas čuje sa njegovim kolegama, kao i ko od njih redovno dolazi na njegov grob.

- Od Darkovih kolega nas niko ne zove... Pošteno da vam kažem niko, a ne znam ni da li Maju neko zove. Redovno je uvek izlazio Ivana Selakov, Slađa Alegro, kao i njegov klavijaturista Panta, i redovno dolazi Mega bend, sa kojima je počinjao - kaže Stana, a otkriva koliko ju je potresla tragična smrt Šabana Šaulića koji je život izgubio na sličan način kao i Darko.

Poslednje sećanje na Darka

- Poslednji put smo ga videli pred njegovu samu pogibiju. Dolazio je pošto je trebalo da snima pesmu sa Banetom Opačićem, tada je došao kod nas da nam pusti pesmu. Posle toga, on je trebalo da gostuje u Kruševcu, to je bila subota 11. jun. Čuli smo se tada, to se desilo te večeri, a to jutro je gostovao na Pinku. Pričali smo o tom gostovanju, otac mu je uvek imao neku primedbu na te intervjue koje je davao. Tog jutra kad smo se čuli, njegov otac nije imao njednu primedbu. Rekao nam je da ide do stana u Mitrovici da se odmori, a Maja i Lara su išle na neku svadbu. On je tada trebalo da peva u Kruševcu i pogunuo je dan pre Larinog rođendana. Ona je tada imala tri godine. Mi smo se tada spremali, moj suprug, ja i naše dve unuke koje čuvamo, sve smo pripremili za rođendan i uveče u 21 čas smo čuli šta se našem Darku desilo. To nas je unazadilo i pokosilo - rekla je majka pokojnog pevača.

PROČITAJTE JOŠ:

Darko Radovanović

printscreen