Džej Ramadanovski
Rajko Ristić/Alo!
Džej Ramadanovski

Screenshot Youtube

Džej Ramadanovski, Foto: Screenshot Youtube

Legendarni pevač Džej Ramadanovski duže od tri decenije opstaje na domaćoj muzičkoj sceni, a u potresnoj ispovesti za „Alo!“ objasnio je koliko mu je bilo teško kada je njegova ćerka Ana izgubila bebu u trećem mesecu trudnoće, zbog čega nikada neće prestati da konzumira alkohol i cigarete, ali i zašto i dalje ima potrebu da pomaže mlađim kolegama.

PROČITAJTE I:

Džej Ramadanovski

Alo!/Dejan Briza

 

 

Pevači starije generacije retko pomažu mlađim kolegama, za razliku od vas...

- Uvek mi je drago da pomognem nekom mlađem i prirodno je da mladi koji tek grade karijeru dođu umesto nas i pronađu svoj put. Treba da se radujemo njihovom uspehu jer ne možemo mi iz stare garde večno da trajemo. Na kraju krajeva, nismo mamuti, nego ljudi.

Nikada niste govorili ružno o kolegama, a čini se da su vam mnogi okrenuli leđa.

- Stariji ljudi kažu ovako: „Kada ti je cipela taman i kada ti odgovara i prija da hodaš u njoj, ti stavi jedan kamenčić da te žulja.“ Ne valja kada te svi vole. To ne može ništa dobro da ti donese.

Adil Maksutović i Ana Ramadanovski

E-Stock/Ivan Dobričić

Adil Maksutović i Ana Ramadanovski, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Jure li vas devojke i dalje?

- Nisam više mlad i ne mogu da jurim devojke, a ni one mene. Kada sam bio mlađi, bilo je drugačije vreme, putovalo se mnogo, po celom regionu, i naravno - bilo je i žena. Bilo je to lepo vreme i znali smo za šta živimo.

PREPORUČUJEMO:

 

Da li znate sa koliko ste tačno žena bili?

- Imao sam samo jednu ženu - Nadu. Imao sam malo ljubavi, a riba sam imao koliko hoćete. Ne bih voleo da se dame osete uvređenim, ribe za mene predstavljaju devojke sa kojima sam izlazio, a prema njima sam uvek bio džentlmen.

 

E sad, ne mogu da kažem da sam spavao sa svakom devojkom sa kojom sam izlazio, ali da smo se družili, družili smo se. Koja je pala, pala je, koja nije, nije. Bilo je i takvih sa kojima nisam hteo da spavam, ali sam ih vodio na večere. Nisam ja lak muškarac.

Ne pratim nove muzičke trendove!

Vas niko ne može da uhvati ni za glavu ni za rep, a Vuku Mobu statirate u spotu. Kako je nastala ta saradnja?

- Vuk je mlad, jedan uspešan gospodin i evropski menadžer, moj dugogodišnji prijatelj, preporučio mi je ovu saradnju. Mnogima sam pomagao, od Željka Šašića, pa do Vuka danas. Nisam upućen u novu muziku i novi talas, ali mi je mlađa ćerka Marija rekla da nema veće zvezde od Vuka Moba i nekog Džaje ili Džale. Nadam se da će pesma „Slavija“, koju je obradio, mom mlađem kolegi Vuku doneti sreću kao i meni.

Vaša ćerka Ana nedavno je objavila fotografije na kojima se vidi da je u drugom stanju. Kada stiže drugo unuče?

- Nažalost, Anina trudnoća nije uspela i to nas je mnogo pogodilo. Krenuli smo dalje, biće prilike da dobijem još jedno unuče i tome se radujem. Dešavaju se i takve stvari u životu, cela porodica je bila uz nju, pružili smo joj podršku i snagu. Bilo mi je mnogo teško kada je Ana izgubila bebu, ali ako je išta dobro u toj užasnoj situaciji, radilo se o ranoj trudnoći. Ana je bila trudna samo tri meseca.

 Kako ste zdravstveno, tim pre što vam je prošle godine život bio ugrožen?

- Dobro sam, hvala bogu. Znate kakvi su lekari, sve bi vam zabranili. Nisu mi dali da pijem, odmah su mi ukinuli cigarete, a meni je došlo da poludim. Nisam uspeo da ostavim ni cigare, ni alkohol. Nije to tako lako, ko kaže da može, svaka mu čast. Pa ja sam pred operaciju na operacionom stolu zapalio cigaretu.

Džej Ramadanovski

Dejan Briza/Alo!

Džej Ramadanovski, Foto: Dejan Briza/Alo!