Potresna ispovest Bore Drljače posle smrti supruge: Zašto je Bog uzeo moju Radu? Bila je hrabra, želela je da živi!

Folker ne prestaje da plače

Bora Drljača
Bora Drljača, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Za Boru Drljaču više ništa neće biti isto. Njegova partnerka Rada preminula je juče u Kliničkom centru Srbije nakon borbe sa opakom bolešću. Naime, ona je pre skoro sedam godina operisala karcinom dojke i tada je bila podvrgnuta hemoterapiji. Dve godine kasnije su se pojavile metastaze na plućima, a karcinom dojke joj se vratio. Najveću podršku u teškim trenucima pružao joj je Bora, za koga je Rada bila čitav svet. Nažalost, sada je ostao sam.

"Ne mogu da verujem da je više nema... Moja Rada", rekao je Bora kroz suze za „Alo!“.

"Umrla je na Kliničkom centru. Kad su mi javili, ceo svet mi se okrenuo oko glave. Moja dobra Rada... Mnogo me je volela. Ne znam šta ću sad bez nje. Držala me je kao malo vode na dlanu", rekao je Bora ne pokušavajući da sakrije suze, tugu i bol koju oseća zbog odlaska voljene Rade.

"Zašto je bog morao da je uzme? Bila je veliki borac. Zadnjih godina se mučila sa tom užasnom bolešću, ali nije odustajala. Moja Rada je bila hrabra, želela je da živi", rekao je Bora za „Alo!“.

Bora Drljača
Bora Drljača, Foto: Dejan Briza/Alo!

Tužna sudbina Boru Drljaču je zadesila pre više od jedne decenije, kada se njegova prva supruga Verica ubila, a njeno telo pronađeno je u parku. Bora je dugo pokušavao da se oporavi od te tragedije, a kako je pre nekoliko godina ispričao za „Alo!“, dolazak Rade u njegov život uspeo je da ga oporavi na neki način.

"Verica je i dalje moja lepotica i uvek nosim njenu sliku sa sobom. Redovno idem sa mojom sadašnjom partnerkom Radom kod nje na grob i nosimo joj cveće. Rada me čak i tera da idemo češće na groblje, zato je ona trenutno prava žena za mene", rekao je nedavno Bora.

Pratite nas na Facebook-u i Instagramu

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi