Lepa Brena
Alo!/Rajko Ristić
Branislav Petrušević Petrući

Printscreen/Youtube

Branislav Petrušević Petrući, Foto: Printscreen/Youtube

Branislav Petrušević Petrući preminuo je u 64. godini. Kolege iz javnog života oprostile su se emotivnim rečima od glumca i odali poštu preminulom imitatoru. 

Petrući je obožavao da igra tenis i rekreativno ga je igrao više od 30 godina. Učestvovao je na mnogobrojnim dobrotvornim turnirima. Uvek je gubio od Ejdusa, a voleo je da igra protiv Dragana Gagija Jovanovića.

PROČITAJTE JOŠ:

- Užasna vest. Petrući je bio veliki pozitivac. Timski igrač, šarmantan, ali pre svega nikad nije skidao osmeh sa lica. Niste često sretali ljude kao što je bio on. Igrali smo tenis jednom ili dva puta. Pratio sam njegov rad pomno u Indeksovom pozorištu. Bio je sjajan u svemu što je radio - rekao je Jovanović.

Lepa Brena

Vladimir Marković/Alo!

Foto: Vladimir Marković/Alo!

Otišao je prerano

- Veoma smo pogođeni njegovim ranim odlaskom. Bio je čovek s kojim je bilo zadovoljstvo sarađivati i privatno se družiti.

Maja Nikolić

Alo/Marko Metlaš

Foto: Alo/Marko Metlaš

Bio je pun života

- U šoku sam! Bili smo najbolji prijatelji u rijalitiju. Izgubili smo velikog čoveka i druga, a srpska glumačka scena velikog profesionalca. Ovo je trauma za mene. Bio je mlad i pun života.

Dušica Jakovljević

printscreen

Foto: printscreen

Odrasla sam uz indeksovce

- Odrasla sam uz Indeksovo pozorište i jako mi je žao. Zatekli ste me sa tom vešću. Bio je toliko duhovit, sa šmekerskim forama. Zahvaljujući TV Pink imala sam priliku da ga upoznam i ugostim u svojim emisijama. Ovo je veliki gubitak za naši zemlju, pogotovo u ovo vreme kada ni humor više nije ono što je nekad bio.