"ĐUBRE JEDNO, SKOT" Potresan video Severine Kojić koja satima čeka ispred zgrade i moli Milana da je pusti da vidi sina!

Oglasile se mnoge koleginice i poslale joj podršku

 

Severina
Severina, Foto: Foto: printscreen

Pevačica Severina Kojić odlukom suda izgubila je starateljstvo nad maloletnim sinom, koji sada živi sa svojim ocem Milanom Popovićem u Beogradu. Severina je dobila dozvolu da viđa sina u određenim vremenskim intervalima i na određeni period, a upravo danas bio je njen dan da bude sa sinom.

Pevačica je došla u Beograd, ispred Milanovog stana, ali ju je tamo sačekalo neprijatno iznenađenje. Naime, njen bivši suprug odlučio je da joj ne preda sina zbog epidemije koronavirusa, tako da je ona satima čekala ispred ulaza, nakon čega je snimila i video i objavila ga na svom Instagram profilu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

LJUBAV U DOBA KORONA VIRUSA 2. DEO - KAD SRCE BOLI Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovde provesti celu nedelju, a kako bih sina videla barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sledeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim pretnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dete, koje nije videlo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedelju je rekao da je kod svoje braće, pa da će mi ga dati u ponedeljak. Onda se predomislio i juče. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. marta, o kojem me uopšte nije izvestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao ni da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata - napisala je pevačica uz snimak.

Severina je dobila ogromnu podršku ispod ove objave i snagu da nastavi borbu za svog sina.

Severina Kojić
Severina Kojić, Foto: Printscreen/Instagram

 

Povezane vesti

 • Korisnik: ors
  18/03/2020 - 08:49
  Najpoštenija majka
 • Korisnik: zoran52
  18/03/2020 - 05:51
  pa gospođo došla si iz zaražene zone, moraš u karantin 15 dana,bila si u trstu onda 28 dana,ovo je srbija kojićka!
 • Korisnik: dex
  18/03/2020 - 05:33
  podrska severini je stigla od raznih djaltara i kurvi tipa karkeusa kija milica todorovic...fuj. milan je donio skroz ispravnu odluku zdravlje deteta je najvažnije
 • Korisnik: Miroslav
  18/03/2020 - 02:14
  Bila i ostazla prostakusa.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi