ZABAVLJALA SE SA ARKANOVIM SINOM Potiče iz jedne od najbogatijih porodica, a odlučila je da se bavi pevanjem! Malo ko zna njenu životnu priču!

Njenu životnu priču malo ko zna...

Karolina Gočeva
Karolina Gočeva, Foto: printscreen

Popularna makedonska pop pevačica Karolina Gočeva slavu je stekla kao jako mlada, a o svom privatnom životu retko govori. Mediji su spekulisali o njenim vezama i ljubavima, a ona se udala pre dve godine, i to za poznatog slikara. Pevačica se 23. septembra 2017. godine udala za šest godina mlađeg slikara Mihaila Korubina

 

Kako je u jednom intervjuu kratko ispričala, upoznali su se tokom snimanja naslovnice njenog albuma „Izvor“. Sudbonosno “da” izgovorili su u neuobičajenom ambijentu, u jednom od vojnih hangara na aerodromu Petrovec kod Skoplja, specijalno preuređenom za ovu priliku.

 

Mihail Korubin potiče iz umetničke porodice. Njegov otac Rubens je poznati makedonski slikar, a majka Lile Korubin dizajnerka. Mihail je magistar likovne umetnosti, a njegova dela su izlagana u Sofiji, Torontu, Njujorku. Krajem 2011. godine Karolina se zabavljala sa Nikom, bogatim Grkom, koji živi u Bitolju, gde ima svoju fabriku tekstila. Ona se sa njim počela zabavljati otkako je krajem leta te godine raskinula vezu sa mladim skopskim biznismenom Jovanom Panovskim, sa kim je bila u vezi godinu i po dana.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Karolina Goceva (@karolinagocheva)

 

 

Prethodno, četiri godine je bila u vezi sa Aladinom Dinom Balićem, a pre njega kratko se zabavljala i sa Mihajlom Ražnatovićem, sinom Željka Ražnatovića - Arkana. Njemu je u zagrljaj pala nakon raskida sa skopskim kafedžijom Grozdanom.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Karolina Goceva (@karolinagocheva)

 

Karolina je u svet muzike ušla sa devet godina kada je u jednoj televizijskoj emisiji otpevala Madoninu pesmu „Like A Prayer“. Već naredne godine prijavila se na učešće na „Si-do“ festivalu u rodnom Bitolju, na kome je postigla veliki uspeh, a njen pevački talenat nije prošao nezapaženo.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Karolina Goceva (@karolinagocheva)

 

Karolina je 1992. godine, sa dvanaest godina, snimila svoj prvi album na kome je bilo deset tinejdžerskih pesama. Postala je jako poznata u svetu muzike, ali o svom privatnom životu nije želela puno da priča.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi