Snežana Đurišić i Vanja Milošević
Vladimir Marković/Alo!
Snežana Đurišić i Vanja Milošević

Vladimir Marković/Alo!

Snežana Đurišić i Vanja Milošević, Foto: Vladimir Marković/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Vanja varao Snežanu preko Fejsbuka

Ekipa „Alo!“ došla je u posed poruka koje je doktor Milošević slao anonimnoj devojci, koja, kako smo pisali, ima 28 godina, a u kojima joj je delio komplimente i otvoreno joj se udvarao. Osim toga, Snežanin dečko je u prepisci s mladom devojkom negirao i da je u emotivnoj vezi s pevačicom, ali joj je priznao da je razveden i da ima decu. - Vidim da na internetu piše da si u vezi s onom Snežanom. Nisi valjda? Dosta je starija od tebe, šta će ti ona - napisala mu je devojka, aludirajući na Snežanu Đurišić, a doktor Milošević je negirao da je u vezi s pevačicom. - Ma, pusti novine, svašta pišu samo da bi se prodavale - slagao je Milošević.

Milošević je pre dve godine započeo vezu sa Đurišićevom, a ubrzo se porodila njegova bivša devojka i rodila ćerku.

- Na početku se to pevačici nije dopalo, ali je shvatila da čoveka kao što je Vanja treba zadržati. Upoznala je njegovo dvoje dece iz prvog braka, kao i bebu koju je dobio sa studentkinjom - ispričao je u razgovoru za VIP dobro obavešten izvor i dodao da je Đurišićeva zavolela dete i da mu stalno kupuje stvari i igračke.

- Skoro svakog vikenda, Snežana i Vanja su išli u posetu njegovom detetu, a ona je počela mu kupuje garderobu i igračke. U jednom trenutku, Milošević je upao u finansijsku krizu i tada je zamolio svoju devojku da mu nekoliko meseci pomogne oko plaćanja alimentacije koja je iznosila 80.000 dinara. Snežani, koja je veoma imućna, to nije bio problem, ali su čarke među golupčićima počele kada je to prešlo u naviku jer je on svakog meseca imao izgovore kako nema dovoljna novca da izdržava treće dete - otkrio je izvor VIP.

Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom Miloševićem

Alo!/Nenad Vujanović

Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom Miloševićem, Foto: Alo!/Nenad Vujanović