Darko Lazić, udes
Nenad Vujanovi, Vladimir Markovi
Darko Lazić, udes

Nenad Vujanovi, Vladimir Markovi

Darko Lazić, udes, Foto: Nenad Vujanovi, Vladimir Markovi

Pročitajte još:

- Darko je bolje. Počeli su proces buđenja. Još ne reaguje, ali lekari kažu da može da nas čuje. Preserećni smo! Lekari i dalje prate njegovo stanje, da se ne pogorša – rekao je brat Dragan za telegraf.rs.

Darko Lazić, mama, brat

K.Lazarević/R.Ristić/Alo

Darko Lazić, mama, brat, Foto: K.Lazarević/R.Ristić/Alo

Izvor "Alo!" iz KBC Zemun objasnio je zbog čega se pristupilo buđenju iz kome.

- Od trenutka kada je Darko kao hitan slučaj primljen u KBC Zemun, lekari daju sve od sebe da mu spasu život. Načelnik bolnice, doktor Dragoš Stojanović, odmah je formirao konzilijum, koji prati Darkovo stanje. Juče su se, nakon jutarnje vizite, sastali svi lekari zaduženi za njegov slučaj, a njihov zaključak je da ne mogu ništa da urade, osim da nastave sa sadašnjom terapijom i intenzivnim praćenjem njegovog stanja. Situacija je za sada stabilna, ali su i dalje na oprezu - rekao je izvor „Alo!“ i dodao da se ništa radikalno ne menja u procesu lečenja, osim što su lekari morali da odluče da Lazića polako bude iz veštačke kome.

Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Darko se neće sećati nesreće?

Naš izvor objašnjava da je čest slučaj da pacijenti koji su dugo bili u veštačkoj komi imaju problem sa memorijom.

- Pacijenti koji su dugo ležali u veštačkoj komi i primali velike doze lekova često nakon buđenja imaju rupe u pamćenju, privremeno su zbunjeni ili čak i agresivni. Pojedini izgube orijentaciju i nije isključeno da Darko neće znati šta mu se desilo - kaže naš izvor.

Komentari (1)

vita

30.10.2018 14:58

da li je zasluzio