Dejan Pantelić
Screenshoot Youtube
Dejan Pantelić

Screenshoot Youtube

Dejan Pantelić, Foto: Screenshoot Youtube

Pre nego što je Dejan postao voditelj, radio je u pekari, bio je vozač u rent-a-car agenciji, a kasnije i di-džej. On je potom počeo da radi na televiziji, a karijeru je pauzirao 2012. godine zbog bolesti o kojoj je i javno odgovorio.“Smetalo mi je što me sažaljevaju, samo sam tražio mir i unutrašnju energiju, koju sam dobio od porodice i prijatelja. Sve mogu da mi kažu, da sam loš čovek ili loš voditelj, ali ne mogu da mi uzmu prijatelje koji su i dan danas uz mene, svakodnevno me zovu i pitaju da li sam dobro, da li mi treba nešto, da li mi treba novac. U ovoj mojoj priči novac mi je itekako bio potreban. Emotivna snaga mi je došla od njih, zbog njih i svoje porodice sam iz inata dokazao da mogu opet posle svih problema da se vratim ispred kamere i da radim svoj posao sa osmehom na licu”.

Dejan Pantelić

Instagram/Printscreen

Dejan Pantelić, Foto: Instagram/Printscreen

“Godine 2012. morao sam da izađem i studija i da napravim pauzu. Tada sam sa Cecom Danilović radio emisiju povodom Olimpijskih igara u Londonu. Nisam imao neke bolove, prosto sam osećao da nešto nije u redu. Imao sam problem ispod krajnika, a namerno neću da ga imenujem. On je krenuo da se širi i da mi gura jednu žlezdu. Lutao sam po lekarima. Ništa me nije bolelo. Rak u startu ne boli, ali verovatno kasnije boli. Krvna slika mi je bila fantastična, nisam bio pušač, nikad nisam pio. Na prvi pogled krajnik je bio zdrav. Tek kada su uradili radikalnu operaciju, videlo se da se on učaurio ispod krajnika”, pričao je Deki u emisiji “Tako stoje stvari” kako je otkrio bolest 2016. godine, pa dodao:

“Smetalo mi je što me sažaljevaju, samo sam tražio mir i unutrašnju energiju, koju sam dobio od porodice i prijatelja. Sve mogu da mi kažu, da sam loš čovek ili loš voditelj, ali ne mogu da mi uzmu prijatelje koji su i dan danas uz mene, svakodnevno me zovu i pitaju da li sam dobro, da li mi treba nešto, da li mi treba novac. U ovoj mojoj priči novac mi je itekako bio potreban. Emotivna snaga mi je došla od njih, zbog njih i svoje porodice sam iz inata dokazao da mogu opet posle svih problema da se vratim ispred kamere i da radim svoj posao sa osmehom na licu”.

Dejan Pantelić priznao je da ni malo lako nije podneo kada je saznao da boluje od teške bolesti.

“Rad čoveku vraća snagu. Onog trenutka kada vi saznate, svi mi koji smo prošli tu fazu i saznamo da imamo… Ja ne volim da imenujem tu vrstu bolesti… Nije lako se suočiti sa time”, rekao je Dejan Pantelić u “Novom jutru” prošle godine.

Miona Pantelić, Dejan Pantelić

Printscreen Instagram

Miona Pantelić, Dejan Pantelić, Foto: Printscreen Instagram

Tokom bolesti najviše ga je pogodilo to što ga ćerka nije prepoznala kada se vratio sa terapije, jer je smršao 20 kilograma, a i to što su ga mnogi otpisivali, stoga je odlučio da se slika za medije kako bi dokazao da je živ i da se bori.

“Promenila mi se psiha kada sam se vratio, na goru. Jer sam mislio da me svi oko mene lažu i da ja neću preživeti”, rekao je voditelj u ovoj emisiji, a priznao je i da je posećivao psihijatra.

“Imao sam pomoć psihijatra jer nisam mogao da prevaziđem tu informaciju da moram da se borim za svoj život, pri tome imam malu decu. U tom trenutku sam mislio kako nisam naučio svog Vukašina da igra fudbal kako treba, Lana je tek krenula u prvi razred. Čak 1. septembra nisam otišao u dvorište škole da je ispratim. To je jako teško. Ne sećam se tog trenutka kada su mi rekli da imam kancer. Tada treba da čovek bude sebičan i da misli samo na sebe”, rekao je Dejan u pomenutoj emisiji.

Dejan Pantelić

Screenshoot Youtube

Dejan Pantelić, Foto: Screenshoot Youtube

Deki je u javnosti govorio i o zdravstvenim problemima sa kojima su njegova deca, sin Vukašin i ćerka Lana, suočili kada su bili još mali.“Muka nas je naterala da upoznamo dijabetes zbog naše dece, u roku od dva meseca pre šest godina ta bolest je oboma dijagnostikovana. To je možda bio okidač ovog mog problema. Sve se to izdešavalo, i otac mi je umro u međuvremenu”, rekao je voditelj u “Tako stoje stvari” pre četiri godine, te istakao da je u saradnji sa Ministarstvom zdravlja pokušavao da izgradi sistem i da vrati savetovališta u zdravstvene ustanove.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

DEJAN

17.12.2020 11:07

NE MRZIM TE ALI TE I NE VOLIM I POSTUJEM ALI ZELIM DA DOBIJES SVE BITKE I NEDACE I DA ZIVITE MIRNO I SKLADNO...SVE NAJBOLJE

vis

17.12.2020 11:07

Deki je jedan kulturan i odličan voditelj.Mnogi iz njegove branše mogu puno da nauče kako se vodi kulturna komunikacija sa gostima u njegovim emisijama.

lili

17.12.2020 13:20

Ma psiha je čudo, i veliki okidač za sve bolesti. Treba naterati sebe da se ne sekiraš, ali nismo svi isti.Neko napravi dramu oko nečega što uopšte nije problem...drugi zaista teške stvari premoste bez velike tenzije. Prosto, sklop ličnosti, genetika, šta li je... Sve najbolje želim ovom voditelju, i da ga zdravlje prati, kao i njegove ukućane.