POSLALA JOJ SPECIJALAN PAKET ZA CIRIH Posle 15 godina zakopala ratne sekire! Karleuša prelomila i pomirila se sa njom!

Divan gest!

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša , Foto: Screenshoot Youtube

Nakon brojnih najstrašnijih uvreda koje su jedna drugoj javnoj upućivale tokom 15 godina sukoba, Jelena Karleuša i Goga Sekulić su se pomirile.

 

Jelena je pre nekoliko dana svojoj koleginici po stilistkinji u Cirih poslala čizme i cipele iz poslednje kolekcije jednog skupocenog brenda, a mi smo došli u posed fotografija koje to dokazuju. Kada je Sekulićeva dobila poklon, ostala je bez teksta.

Bez obzira na njihovu dugogodišnju svađu, ona je pevačici poslala poruku i zahvalila joj se na divnom gestu.

Goga Sekulić
Goga Sekulić, Foto: Rajko Ristić/Alo

"Karleušu je nedavno posetila stilistkinja Marina Simić i pevačica ju je pitala koga stilizuje sa estrade. Dobila je odgovor da trenutno radi s Darom Bubamarom i priprema stajling Gogi Sekulić za novi spot za remiks pesme 'Seksi biznismen', koju snima sa Cobijem. Jelena je prvo zanemela, da bi zatim rekla: 'Evo, pošalji joj jedan poklon od mene' i dala joj dva para skupocene obuće iz Amerike. Očigledno je nestala mržnja i bes koju su osećale jedna prema drugoj, ipak je od toga prošlo dosta godina", otkriva naš dobro obavešteni izvor i dodaje da će se pevačice sigurno sresti prilikom prvog Goginog dolaska u Beograd.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša , Foto: Nenad Vujanović/Alo!

"Goga je oduvek bila lafica i sigurno će pozvati Jelenu da joj se lično zahvali jer poštuje lepe gestove, pogotovo od ljudi od kojih to ne očekuje. Koliko je šokirana Jeleninim ponašanjem, toliko joj je i drago. Na kraju krajeva, te njihove svađe bile su deo šou-biznisa. Privatno su slične i nema sumnje da bi mogle da se druže", završava naš izvor, čije navode nam je potvrdila i Sekulićeva.

Goga Sekulić
Goga Sekulić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

"Tačno je. Zahvaljujem se Jeleni", kratko je odgovorila pevačica, dok je njena koleginica ostala nedostupna.

Karleuša je inače na prošlogodišnjem koncertu Dare Bubamare izjavila da je Goga dobar čovek, da bi Sekulićeva nakon toga rekla da bi joj pružila ruku pomirenja.

Povezane vesti

 • Korisnik: Vladimir
  20/04/2019 - 23:24
  Svaka cas', umal' se ne rasplakah.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi