Tamara Grujić
Dejan Briza/Alo!
Tamara Grujić

Dejan Briza/Alo!

Tamara Grujić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Tamara Grujić, voditeljka emisije "S Tamarom u akciji", porodila se danas. Kako saznaje Blic, mama i beba se dobro osećaju, a Tamara se porodila u jutarnjim časovima u jednoj beogradskoj klinici.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ja sam odlično, da ne ureknem, ljudi reaguju veoma emotivno i razneženo na moje stanje. Svima je drago da sam u drugom stanju, a ja se osećam super. Imala sam sreću zaista da trudnoću podnosim odlično i da sam bukvalno trudna provela 26 nedelja na terenu, radeći tokom cele trudnoće pune dve sezone, i da se ne ureknem treba da snimamo još dve nedelje.

Emitovanje nove sezone će trajati do Nove godine, mi završavamo snimanje sredinom septembra, ja ću biti na porodiljskom do januara 2020. Ako bude sve u redu, praniramo da nastavimo saradnju sa RTS-om u toku 2020. i da snimamo akcije u Vojvodini, kao što sam već napomenula - rekla je nedavno voditeljka.

Tamara Grujić

Dejan Briza/Alo!

Tamara Grujić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Tamara i njen suprug Vuk venčali su se 2012. godine na Gibraltaru. Ona i Vuk su godinama zajedno i priželjkivali su proširenje porodice. Kada je saznala srećnu vest, Tamara ju je prvo podelila sa suprugom, a njihovoj sreći nije bilo kraja. Dogovorili su se da neće da šire lepe vesti, već su je podelili samo sa porodicom i najbližim prijateljima.

Tamara Grujić

Screenshot Instagram

Tamara Grujić, Foto: Screenshot Instagram

BONUS VIDEO:

Ivan Gajić o sukobu novinara sa Vladimirom Tomovićem

 

Komentari (1)

maki

06.09.2019 15:11

Cestitam od ❤️.