PROLAZE KROZ PAKAO! Porodica Šaulić podnosi TUŽBU, ali postoji veliki problem! Šabanova penzija od 2.000 € stopirana!

"Svima je i dalje teško, ali Goci je najteže. Gocin se život vrteo samo oko Šabana. Loše je, pije i dalje lekove za smirenje. Ne spava noću."

Šaban Šaulić, porodica
Šaban Šaulić, porodica, Foto: Dejan Briza/Alo!

Porodica Šaulić rešila je da pokrene privatnu tužbu protiv Alsina Leventa, Turčina koji je uzrokovao saobraćajnu nesreću u kojoj je tragično poginuo pevač Šaban Šaulić i njegov prijatelj Mirsad Kerić..

 

Da bi porodica pokrenula taj postupak, prvo mora da dobije umrlicu Šabana Šaulića. Porodica čeka da im nemačko tužilaštvo dostavi umrlicu pokojnog pevača kako bi mogli da tuže Turčina, a u međuvremenu Šabanova udovica pati u četiri zida.

Dostava umrlice blokira i penziju koju bi Šabanova udovica trebalo da prima, a koju je on uplaćivao za života. Nemačko tužilaštvo treba da izda potvrdu o Šabanovoj smrti da bi porodica mogla da obavi sve obaveze koje ih čekaju.

Pre svega, treba da se reši pitanje naplate osiguranja, a potom i penzija, koja će iznositi oko 2.000 evra. Takođe, porodica ima u planu da podnese privatnu tužbu protiv Leventa, a zasad se raspituju šta njemu sleduje po službenoj dužnosti. 

Pored poteškoća oko papirologije, Šabanova udovica Gordana Šaulić se bori i dalje sa tugom koju oseća nakon što je izgubila voljenog supruga, sa kojim je bila u braku 43 godine.

Šaban Šaulić, koncert Sofija
Šaban Šaulić, koncert Sofija, Foto: Alo!

Goca, kako navode njeni bližnji Šabanovim odlaskom je izgubila i deo sebe jer su bili nerazdvojni dugi niz godina.

"Svima je i dalje teško, ali Goci je najteže. Gocin se život vrteo samo oko Šabana. Od njene 16. godine je s njim bila. Od trenutka kad se probudi, pa sve dok ne zaspi ona se bavila Šabanom i sad joj sve ovo teško pada. Loše je, pije i dalje lekove za smirenje. Ne spava noću. Mnogo joj je teško jer su njih dvoje bili mnogo vezani. Iz kuće ne izlazi jer još nema snage da sa prolaznicima priča o Šabanu. S druge strane, njoj je baš kod kuće tužno jer je kuća podseća na njega. Gde god da se pomeri, sve je podseća a njega, samo o njemu priča. Bila je to velika ljubav, zato je i tuga takva", navodi izvor.

"Dolaze svi svaki dan Ilda, Sanela, Mihajlo, njihovi partneri, dve-tri bliske drugarice, trude se da je ne ostavljaju mnogo samu. "Teško joj je što bar nema te papire da završava tehničke stvari i da tako malo skrene misli, ali šta je, tu je", završava naš izvor.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi