Miki i Jelena Jevremović
Facebook / Jelena Jevremović Ned
Pomen Mikiju Jevremoviću

Ana Paunković

Jelena Jevremović, Foto: Ana Paunković

Deca slavnog pevača navodno ne žele da nekretnina bude u njihovom vlasništvu jer im je teško da tamo borave nakon Mikijeve smrti.

- Deca su bila mnogo vezana za Jevremovića, niko od njih ne bi mogao da živi u stanu u kom je on boravio. Još se nisu ni oporavili od tog udarca, pogotovo Jelena, koja svakodnevno obilazi njegov grob. Upravo zbog toga ne žele da idu u Mikijev dom, jer bi im bilo još gore - kaže izvor blizak porodici Jevremović za "Stars" i dodaje da Jelena ne sme da uđe u stan.

- Još nije spremna za to jer su tamo i dalje Mikijeve stvari. Pevačev rođeni brat Zoran brine o svemu, pa će najverovatnije on pronaći kupce za stan. Ne želi Mikijevu decu da opterećuje time, pušta ih da polako prebole očevu smrt - završava izvor.

Komentari (6)

NIA

22.02.2017 19:04

Pa neka sacekaju makar ostavinsku!

Драгомир

22.02.2017 19:05

Дај,бре,немо' да ми драмите и глумите ,,ух ,страшно несрећне због смрти члана породице,,?Умро човек јер је био стар и нека му је лака земља јер таквих гробова је на хиљаде!НЕЋЕМ ДА ЖИВИМО У ТЕМ СТАНУ ЗБОГ УСПОМЕНА!А паре од продаје нећете да дате у хуманитарне сврхе?Пази мајку му јер има да се поделе часно или,не дај боже,кој зграби више са гомиле!

Da

22.02.2017 19:27

Pisalii ste da nIje imao stan i da se preselio kod cerke i zeta.

kursula

22.02.2017 20:35

Pa kad su meni umrli roditeli brat i ja nismo trcali odmah da delimo i prodajemo.Ćuj od zalosti moram sto pre da prodam stan.Odvratno.

Deda

22.02.2017 22:27

Ma koje gluposti ,svi dekintirani oce lovu ,ljudi generacijama zive u jednoj kuci

bugi

23.02.2017 00:59

Pre bi rekao da je lova upitanju, valjda treba biti suprotno neprodavati stan kao secanje ,uspomene na legendu i izvrsnog muzicara.