GODINAMA KRILA OVE DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA! Porodica ove pevačice je Milicu Todorović primila u svoj dom kada je otišla od kuće!

Milica nikada neće zaboraviti njihovu podršku!

Milica Todorović
Milica Todorović, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

Milica je već mnogo godina na javnoj sceni, ali i dalje je ostala ona prirodna i nevina devojčica koju smo svi upoznali još u takmičenju "Zvezde Granda". Odaje utisak devojke iz komšiluka, a u jednom intervjuu za "Gloriju" je rekla da joj čak i prijatelji sugerišu da bi trebalo "malo više da se ponaša kao da je zvezda".

 

Bez obzira na sve to, ona ostaje istrajna u tome da se ne promeni, pa tako uvek ponosno ističe svoj akcenat budući da je podseća na rodni Kruševac koji je napustila još pre deset godina.

"Roditeljima nije bilo svejedno kada sam odlazila. Tata i mama su plakali kada su me slali u veliki grad", izjavila je za "Gloriju" pevačica koja je morala preko noći da odraste, s obzirom na to da je pobedu u "Zvezdama Granda" odnela kao 14-godišnjakinja, što je do danas čini najmlađom pobednicom ovog muzičkog šou-programa, ali i jedinom pripadnicom nežnijeg pola kojoj je to pošlo za rukom.

Milica Todorović
Milica Todorović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

"Jedno vreme sam bila kod koleginice Jovane Pajić i njenih roditelja. Od njih sam imala veliku podršku. Bila sam baš mlada i trebalo mi je vremena da se naviknem na Beograd, pošto je Kruševac mnogo manji, a ovde je drugačiji mentalitet ljudi", dodaje Milica za "Gloriju, uz napomenu da nikada neće zaboraviti ono što je za nju učinila porodica supruge Aleksandra Cvetkovića, frontmena "Tropiko benda".

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi