GUBI KOSU, ALI FARBA BRADU Popularni folker na sve načine pokušava da zaustavi starenje

Kitić godinama odlazi na razne tretmane za podmlađivanje, a u poslednje vreme ga brine što mu se kosa proređuje i opada pa ima pečate.

Mile Kitić
Mile Kitić , Foto: M.Jošida

Mile Kitić oduvek je važio za pevača koji vodi računa o svom fizičkom izgledu, ali čini se da folker ne može da se pomiri sa činjenicom da vreme brzo prolazi i da više neće biti mlad!

Osim što redovno odlazi na tretmane za podmlađivanje, Mile godinama farba kosu i bradu, a nedavno je zbog toga doživeo ozbiljnu neprijatnost. Naime, pevač već izvesno vreme pokušava da se izbori s opadanjem kose i u tu svrhu je probao dosta preparata.

Mile Kitić
Mile Kitić , Foto: M.Jošida

- Mile već godinama pokušava da zaustavi starenje, a pre nekoliko godina je čak i operisao kapke, kako bi otklonio umoran i podbuo izraz lica. Dugo već farba kosu i bradu, što i ne treba da čudi jer je sa tim počeo čim mu se pojavila prva seda vlas. Međutim, u poslednje vreme ga veoma brine to što mu je kosa počela da se proređuje i opada, te se plaši da mu se to dešava zbog toga što se godinama farbao - priča naš izvor i dodaje da je pevač probao gotovo sve preparate koji postoje na našem i svetskom tržištu.

Mile Kitić
Mile Kitić , Foto: M.Jošida

- Teško da neko može da mu objasni da su takve promene u njegovim godinama sasvim normalna stvar. Kitić će za dve godine ući u sedmu deceniju života, a to su one stvari u kojima estetske korekcije ne pomažu - kaže naš izvor na kraju.

Inače, ekipa „Alo!“ uslikala je Mileta na Aerodromu „Nikola Tesla“, dok se vraćao sa nastupa, a pevača je nakon višečasovnog leta sačekao njegov vozač. U maniru prave zvezde, Mile je po izlasku iz zgrade aerodroma kofer predao svom vozaču, koji ga je odneo do automobila.

Povezane vesti

 • Korisnik: jana
  19/02/2020 - 08:56
  A boze sacuvaj kad ih vidim dodje mi lose.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi