Popularna pevačica dobila ulogu u novom projektu! Maja Berović rame uz rame s Andrijom Miloševićem i Žikom Todorevićem!

Katarina Lazarević | vip 2020-03-05 09:04:11 2020-03-05 09:04:11

Početak snimanja zakazan je za leto, a osim Berovićeve, na velikom platnu pojaviće se i popularni reperi Mili i Gastoz...

Youtube/Printscreen

Maja Berović, reperi Marko Milivojev Mili i Gastoz zaigraće uskoro u igranom filmu, rame uz rame s Andrijom Miloševićem i Srđanom Žikom Todorovićem, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Naime, novi film u kojem je jedan od lajt-motiva fenomen moderne muzike u Srbiji uskoro će početi da se snima, a Berovićeva i Mili dobili su zadatak da glume sami sebe!

Osim popularnih pevača, u filmu bi trebalo da glume i Andrija Milošević, ali i legenda srpske kinematografije Srđan Žika Todorović, otkrio je izvor za „Alo!“.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Jan 15, 2020 at 9:05am PST

- Ovo će biti Majin debi na filmu, dok je Mili stekao prvo glumačko iskustvo u seriji „Grupa“. Njihove uloge će biti sporedne, ali veoma upečatljive. Oboje će glumiti sebe u filmu u kojem je glavna tema uticaj moderne muzike na mlade ljude, pored njih dvoje u filmu ćemo videti i repera Gastoza - priča naš izvor i objašnjava zbog čega su baš Maja i Mili bili prvi izbor reditelja.

- Njih dvoje su dobar primer onoga šta popularna muzika danas predstavlja. Imaju višemilionske preglede na „jutjubu“, a klinci obožavaju njihove pesme. Zbog toga će u filmu, osim nekoliko afirmisanih umetnika, igrati uglavnom glumci koji nisu poznati široj javnosti - kaže naš izvor i otkriva:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on Jan 6, 2020 at 6:26am PST

- Srđan Žika Todorović i Andrija Milošević tumačiće glavne likove, a reditelju je u planu da angažuje i dosta mladih ljudi kojima će to biti prvo pojavljivanje na velikom platnu. Film će pretežno biti usmeren na tinejdžerske teme, pa otuda i ovakva odluka - priča naš izvor dok je producent filma Nemanja Popović Neš potvrdio naša saznanja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Srdjan Žika Todorović (@srdjan__todorovic) on Nov 25, 2016 at 5:46am PST

- Uveliko radimo na pripremama za početak snimanja, koje je zakazano za jun. U ovom trenutku jedino mogu da kažem da je film namenjen mladim ljudima. Bavićemo se ozbiljnom temom kroz komičan i zabavan pristup i svi s nestrpljenjem očekujemo leto, kada treba da krenemo u realizaciju onoga šta smo zamislili - rekao je on za „Alo!“.

Katarina Lazarević

 

Expand player
Pogledajte više