Popović prodaje salaš koji je kupio za Seve

Alo.rs | vip 2015-08-16 18:32:26 2015-08-16 18:32:26

Milan Popović oglasio je prodaju salaša u Čeneju nadomak Novog Sada, koji je kupio 2011, s namerom da baš tu započne zajednički život sa Severinom Vučković, koja mu je tada rodila sina Aleksandra.

Đorđe Kojadinović

Srpski kralj bakra sada želi da se oslobodi svega što ga podseća na period ljubavi s hrvatskom pop zvezdom. Severina planira da se u oktobru uda za Kebinog sina Igora, pa je to razlog Popovićeve odluke da proda salaš.

- Milan je imanje kupio jer se mnogo dopalo Severini. Ona je htela da živi daleko od grada i on joj je tu želju ispunio. Odmah je krenuo s gradnjom novih i restauracijom postojećih objekata, ali su radovi stali kad su oni raskinuli - govori izvor Kurira i dodaje:

- Popović je samo za zemljište iskeširao 250.000 evra, a nacrt imanja i opremanje urađeni su po feng-šuiju. Sad za taj nezavršeni objekat i zemljište traži 400.000 evra. Uz sve to budući vlasnik dobija i nacrt projekta koji je planiran da se izgradi na tom mestu - završava priču izvor.

Uprkos visokoj ceni, potencijalni kupci se svakodnevno javljaju, a među zainteresovanima su i neki poznati sportisti. Upućeni tvrde da je Popović spreman i da spusti cenu, što dovoljno govori da jedva čeka da se reši uspomena na Seve.

Expand player
Pogledajte više