Nada Obrić
printscreen
Nada Obrić

printscreen

Nada Obrić, Foto: printscreen

Nada Obrić ni manje ni više nego je za kućnog ljubimca izabrala majmuna.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Naime, Nada je tu životinju dobila od prijatelja, a nazvala ga je Zvrle. Kako je tvrdila, za njega se mnogo vezala i svuda ga je vodila sa sobom. Pošto je Zvrle noću bio u servisu za automobile, popio je kiselinu iz akumulatora nakon čega je uginuo.

Nada Obrić

Alo! / Rajko Ristić

Nada Obrić, Foto: Alo! / Rajko Ristić

- Pre dvadesetak godina, kada sam još uvek bila u braku sa drugim mužem, od prijatelja sam dobila na poklon malog majmuna, starog svega nekoliko meseci. Toliko sam se zbližila sa njim da je to bilo nenormalno, svuda sam ga vodila sa sobom, pa čak i na nastupe. Zvao se Zvrle i bio je duša, samo što nije umeo da priča, jedino što je noću bio smešten u servisu za automobile koji je moj tadašnji muž držao - rekla je Nada svojevremeno i otkrila da je upravo taj boravak sa automobilima koštao Zvrleta života.

 

- Mnogo je bio vezan za mene i nikada ga neću prežaliti jer je sa četiri godine tragično završio, kao da se namerno ubio, jer je učinio nešto što nikada pre toga nije ni pokušao da uradi. Otvorio je čep od akumulatora i napio se one kiseline i umro na licu mesta. Jao, kakva je to tuga u mome domu bila, pa ja sam njega kao ljudsko biće ožalila - ispričala je Nada Obrić medijima svojevremeno.