ZVANIČNO JE Pomirili se Petar Strugar i Milica Todorović: Nisu mogli da sakriju emocije kada su se ugledali

Milica se rasplakala kada ga je ugledala

Milica Todorović, Petar Strugar
Foto: Screenshot Youtube

Pevačica Milica Todorović posetila je bivšeg dečka Petra Strugara nakon što ga je radnik fizički napao, usled čega je usledilo pomirenje, pišu domaći mediji.

Milica je odmah došla u Beograd čim je čula šta se dogodilo Petru.

Milica Todorović, Petar Strugar
Foto: Screenshot Instagram

- Petar uopšte nije prošao dobro, sumnjalo se i da će morati na operaciju. Mnogi su bili u šoku, a Milica ga je pozvala odmah. Razgovarali su dugo, a onda je ona odlučila da ga poseti. Rekla mu je da je za njega tu šta god da mu treba i da se ne libi da joj traži pomoć. Kako se nisu dugo videli, shvatili su da bi bilo lepo da sebi pruže još jednu šansu, te su se pomirili. On je video koliko se Milica zabrinula za njegovo zdravlje i to mu je veoma značilo - kaže pevačicina drugarica za Srpski telegraf i navodi da se pevačica čak i rasplakala kada je videla koliko je stanje ozbiljno:

- Kada ga je videla, bila je u šoku koliko su mu povrede vidljive jer mu je lice tada bilo još pod otokom i sav je bio modar. Petru je bilo drago što je Milica bila uz njega i što je još jednom pokazala koliko joj je stalo do njega. Od tada se čuju redovno, ona zove da ga pita kako je i treba li mu šta, a on i kad ne treba, kaže da mu nešto treba, samo da bi što više vremena proveli zajedno.

Povezane vesti

 • Korisnik: zagondzija
  18/09/2020 - 12:59
  Nema od tog nista
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi