Sunita Bošnjaković
Screenshoot Facebook
Sunita Bošnjaković

Screenshoot Facebook

Sunita Bošnjaković, Foto: Screenshoot Facebook

Policija traga za Sunitom Hindić-Bošnjaković, pevačicom i bivšom mis, pošto je jutros u "Vili Ivanković" u mestu Buna, južno od Mostara, pronađen mrtav vlasnik objekta Nino I. (55), prenose bosanski mediji.

PROČITAJTE I:

 

Sunita je, navodno, često dolazila u objekat gde se zločin dogodio, a povezivana je i s elitnom prostitucijom. Policija je pretresla i blokirala naselje u kojem osumnjičena živi. U vili je zatečen i jedan muškarac, koji je uhapšen, a koji se dovodi u vezu sa odbeglom Hidnić-Bošnjaković.

Vlasnik vile navodno je ubijen s leđa, a na mestu zločina je pronađen i pištolj.

Sunita Bošnjaković

Screenshoot Facebook

Sunita Bošnjaković, Foto: Screenshoot Facebook

Sunita Hindić-Bošnjaković, koja se sumnjiči za likvidaciju mostarskog biznismena Nine I, za medije je izjavljivala je da je bila u drugom stanju i da je otac deteta srpski pevač Stefan Jakovljević, učesnik rijalitija i brat od strica Jelene bin Drai i brat.

"Upoznala sam ga pre oko godinu dana u Švajcarskoj. Nastupao je u jednoj diskoteci. Bili smo u zajedničkom društvu. Udvarao mi se, a onda smo i razmenili kontakt. Nudio mi je neke nemoralne radnje, što sam ja odbila. I pored toga što je na početku bio nepristojan, nastavili smo da se čujemo i viđamo. Kako je vreme odmicalo, bili smo sve prisniji i delovalo mi je kao da je iskren prema meni. Neprestano smo se dopisivali, a emocije su bile sve jače. Jedno drugom smo slali ljubavne poruke, pričali smo satima i danima. Verovala sam da je dobar i iskren dečko i nije me zanimalo ni ko je ni šta je", pričala je tada Hindićeva.

Stefan Jakovljević

Printsktin TV Pink

Stefan Jakovljević, Foto: Printsktin TV Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Tijana Ajfon pobesnela i iznela sav prljav veš: "Anabela i Luna Đogani su nakaze!"