Nikola Perović
Facebook/Printscreen
Nikola Perović

Facebook/Printscreen

Foto: Facebook/Printscreen

Nikola Perović (36) ranjen je danas na raskrsnici ulica Maksima Gorkog i Gospodara Vučića. Njega je jedan metak ranio u nogu, a prema prvim rezultatima istrage u Urgentni centar prevezao ga je privatnim automobilom njegov otac.

Sin voditeljke i bivše takmičarke rijalitija "Zadruga 3" Suzane Perović i estradnog menadžera Vlade Perovića, Nikola odavno je u sukobu sa zakonom.

Nikola Perović

Printscreen

Foto: Printscreen

On je pre nekoliko godina bio saslušavan zbog nasilničkog ponašanja, a dok je Suzana bila u rijalitiju "Farma", Nikola je ležao u zatvoru. On je 13. marta 2013. godine, proglašen krivim u Prvom osnovnom sudu zajedno sa još šestoricom učesnika u pljački. Bio je osuđen na zatvorsku kaznu koju je izdržavao dok mu je majka bila u poznatom zabavnom TV formatu.

Bivša zadrugarka je na sve načine pokušala da zataška tu informaciju, međutim, cela priča je dospela u medije. Njenom sinu, Nikoli Peroviću sudilo se zbog ometanja javnog reda i mira, a u zatvoru je boravio zbog pljačke.

Suzana Perović

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Nikola ne krije šta je uradio, pa je otvoreno pričao o tome:

- Slavio sam rođendan sa drugarima u Tašmajdanskom parku i malo smo više popili, jer smo bili klinci. Policajac je u tom trenutku prišao da nas opomene i ja sam mu tako pijan skinuo šapku sa glave i krenuo da trčim po parku. Onda je on pozvao pojačanje i došlo je njih desetorica, gde su nas tukli i poslali u stanicu. Pala je tužba da sam ga napao, ali je ostala ova za ometanje javnog reda i mira - ispričao je Nikola za medije.

Nikola je tada pričao da Suzana sve to shvata katastrofalno i da je plakala po ceo dan dok je njemu kako je rekao bilo "opušteno".