Darko Lazić
Alo!/ Masanori Jošida
Saša Popović, Darko Lazić

Alo!/Dejan Briza

Saša Popović, Darko Lazić, Foto: Alo!/Dejan Briza
Darko Lazić

Alo!/Masanori Josida

Darko Lazić, Foto: Alo!/Masanori Josida

Pročitajte još:

- Rekao je da se ne seća detalja, ali da je svestan da se u bolnici nalazi zbog nezgode koju je preživeo. Nije poznato da li se nesreće seća iz ličnog iskustva ili je za nju čuo od lekara i članova porodice. To će morati da objasni kad izađe iz životne opasnosti, budući da je ovoga puta poseta policajca bila ograničena na dva minuta- kaže naš izvor.

Kako smo saznali, Darka Lazića će zbog izazivanja opšte bezbednosti u saobraćaju, vožnje u alkoholisanom stanju, bez pojasa, dozvole, nasilničke vožnje… sačekati ogromna novčana kazna, ali i zatvorska.

 

- Ukoliko dođe do saobraćajne nezgode u kojoj je povređen samo vozač koji je upravljao svojim vozilom, onda je u pitanju prekršaj za koji može biti zaprećena zatvorska kazna, te novčana… ali ukoliko je osoba koja je doživela udes upravljala tuđim automobilom i tom prilikom pričinila veliku materijalnu štetu na tuđem automobilu ili stvarima, tu onda ima elemenata krivičnog dela- rekao je za “Alo!” direktor Komiteta za bezbednost u saobraćaju, Damir Okanović, te dodao da, u konkretnom slučaju, budući da Lazić nema vozačku dozvolu već pet godina, ista mu ne može biti oduzeta.

- Licu koje nema dozvolu ne možete izreći meru zabrane upravljanja motornim vozilom. Možete ga kazniti novčano i izreći mu zatvorsku kaznu- kaže Okanović.