Severina
Instagram/printscreen
Severina

Instagram/printscreen

Severina, Foto: Instagram/printscreen

Seve je pre često pozirala s porodicom svog, još aktuelnog, supruga Igora.

Osim cele porodice Kojić, od nje na društvenim mrežama odustale i brojne kolege, ali i prijatelji

Nakon navodne svađe u Beogradu, gde je proletos mesec dana provela kod Kojićevih zbog izolacije, pevačicu Severinu Kojić (48) na društvenoj mreži odavno ne prate ni Dragan Kojić Keba (60), njegova supruga Olja, a ni ćerka Nataša (36).

Severinu danas na Instagramu samo prati njen još uvek aktuelni suprug Igor (33), iako komšije na zagrebačkom Kozjaku kažu da ga nisu videeli barem šest meseci, tačnije otkako se vratila iz Beograda. Piše se da su Igorovi roditelji čak blokirali snaju na pomenutoj društvenoj mreži.

Ipak, nisu Kojićevi jedini s kojima je pevačica u navodnoj svađi. Severinu na Instagramu više ne prati ni porodična prijateljica Kojićevih, Lepa Brena (60), koja je njihova prva komšinica na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Seve i Lepa Brena donedavno su pozirale za društvene mreže, ali čini se da je i tom prijateljstvu došao kraj, navodi 24sata.hr

Osim Lepe Brene, Severinu više ne prati ni pevačica Ana Bekuta (61). Obe pevačice, i Lepa Brena i Ana Bekuta, bile su na Severininoj i Igorovoj svadbi u Beogradu pre pet godina, a nastavile su da se druže sve donedavno. Tako su pre četiri godine sve tri zajedno slavile na rođendanu kolege Saše Matića (42).

Fotku s proslave rođendana objavila je Ana Bekuta uz opis "tripice".

Igor Kojić je pre nekoliko dana objavio simbolični status na Instagram storiju kako "treba slediti svoj put". Severina je paralelno sa njegovom objavom objavila fotku s mora, iz barke, kojom se prisećala letnih dana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on Nov 7, 2020 at 3:06am PST

Nakon Igora, u njen penthouse od 300-tinjak kvadrata na zagrebačkom Kozjaku uselila se Mia Popović, pevačicina rođaka.

Najverniji Severinin prijatelj danas je njen menadžer Tomislav Petrović, koji je redovno obilazi.