Pojedine koleginice se grozno oblače (VIDEO)

D.M.P. | vip 2016-11-24 13:02:26 2016-11-24 13:02:26

Nakon što je nedavno kao modni sudija isprozivala koleginice zbog načina na koji se oblače, pevačicu Marina Tadić smo pitali da nije malo preterala.

Promo/Miloš Nadaždin

Pevačica je izjavila da, iako su u pitanju bile njene koleginice, nije preterala sa komentarime, jer one zaista nisu bile dobro obučene.

- Bila sam blaga jer je bilo grozno šta su pojedine žene obukle - rekla je ona i dodala da nikada nije "robovala" modnim trendovima.

- Ja sam neko ko nikada nije patio od neke marke i od cene odevnog predmeta. Ne volim kada neko na sebe stavi mnogo detalja koji su već sami po sebi dovoljni, a danas su devojke uglavnom "pokretni ormari". Niko nema izgrađen svoj stil i niko nema neki svoj pečat jer svi iskopiraju ono što je trenutno "in". Iskreno, teško mi je da shvatim zašto ljudi žele da budu isti. Ja sam neko ko se uvek trudio da se razlikuje od drugih. Kad su u školi bile moderne suknje, ja sam nosila zvonarice, kada su postale moderne zvonarice ja sam prešla na suknje, znači uvek sam bila kontra ali sam bila svoja - kaze Marina, a mi je pitamo ko onda na estradi zasluzuje titulu modne ikone.

 

- Uvek govorim da su Emina Jahović i Ilda Šaulić uvek dobro obučene. Ilda ima neki svoj izgrađen stil koji je izuzetno fin. ​Anastasija Ražnatović se oblači u skaldu sa svojim godinama i u skladu sa svojom tinejdžerskom prirodom. Ona je dete naše poznate zvezde i dete kome je verovatno sve dostupno, a dopada mi se kod nje što nikada u prvi plan ne upada ona nosi nešto markirano i da su njeni komadi odeće pompezni. Na njoj je sve lepo upakovano i uopšte nije važno da je to sada Guči, Prada... - rekla je Marina, a pevačicinu modnu kombinaciju pogledajte u njenom novom spotu za hit singl "Nema sile".

 

 

 

Expand player
Pogledajte više