Pojavio se snimak, evo kako je izgledalo PALJENJE Luninog butika

Alo.rs | vip 2018-07-13 21:59:24 2018-07-13 21:59:24

Luna Đogani objavila je na svom Instagramu da su dva mladića pokušala da zapale njen butik.

printscreen

"Ćao, drugari. Moram da vam kažem da mi se desila jedna jako neprijatna situacija dok sam bila na slikanju. Dva momka su bila u mom butiku i psihički maltretirali radnice i hteli da ga zapale. Ne mogu da verujem da mi se ovo dešava u 21. veku, posle rijalitija i svih priča, dešava da neko dolazi u butik, vređa devojke i pokušava da uništi nešto što nije njegovo. Neće se ovako završiti. Od sada, ko god pokuša na ovaj način da me ponizi i povredi, neće dobro proći", ispričala je Đoganijeva u video snimku koji je podelila na Instagram.

Lunina mama, pevačica Anabela Atijas je najavila tužbu povodom ovog incidenta i navela da je Kijin fan pokušao da uništi butik njene ćerke. Međutim, na Jutjubu se pojavio snimak u kom je objašnjeno da je reč o šali. Naime, mladić navodi da je samo želeo da se našali i da upravo on podneti tužbu protiv porodice Đogani za, kako je naveo, klevetu i skrnavljenje njegovog imena.

"Oprosti, Luna, ako se naljutiš, ali ja imam samo 21. godinu" poručio je ovaj mladić u video obraćanju na svom kanalu, na kom je i objavio video o tome šta se zaista desilo u Luninom butiku.

Da li je maltretirao radnice i pokušao da uništi butik, kako tvrdi Luna, zaključite sami:

Expand player
Pogledajte više