NAKON LUKSUZNOG VENČANJA ISPLIVALO OVO! Pojavila se prva porodična slika, na NJOJ nema samo NJEGA! Razlog je... (FOTO)

Opravdano...

Dragana Džajić
Dragana Džajić, Foto: Printscreen Youtube/Pink

Džajina naslednica Dragana i brat Ane Ivanović Miloš juče su izgovorili sudbonosno "DA" i napravili gala slavlje u našoj prestonici.  Nakon luksuzne svadbe, sada je na društvenim mrežama osvanula porodična fotografija koja je nastala u hotelu u kome je organizovana proslava. OVDE pogledajte prvi ples Dragane i Miloša! 

PROČITAJTE JOŠ:

Dragana Džajić, Miloš Ivanović
Dragana Džajić, Miloš Ivanović, Foto: Printscreen Youtube/Pink

 

NOVI DETALJI VENČANJA Evo kako je Dragana odlučila da se PREZIVA! Mnoge je IZNENADILA ovim potezom!

Na fotografiji su svi nasmejani i srećni, ali nedostaje samo Bastijan Švajnštajger, suprug Ane Ivanović, koji nije mogao da dođe. OVDE pročitajte šta je bio razlog. 

Mladoženjin otac Miroslav Ivanović u naručju drži unuka Luku, dok pored njih blista dečakova prelepa mama Ana, ponovo u blaženom stanju.

Draganina sestra sa svojim naslednikom u naručju prigrlila je zeta i pokazala da u novoformiranoj porodici vladaju poštovanje i ljubav.  Ko se na svadbi latio mikrofona, pročitajte OVDE. 

Između Branke i Dragana Džajića je izabranik njihove starije ćerke Sanje, Vladimir Vranješ, dok je Anina i Miloševa mama, Dragana Ivanović od juče zvanična svekrva Dragane Džajić Ivanović ostala zaklonjena većim delom.

Porodica Džajić-Ivanović
Porodica Džajić-Ivanović , Foto: printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi