Pogledajte privatan snimak sa snimanja spota Mitrovića i Skaja Viklera! (VIDEO)
alo.rs
Željko Mitrović
Željko Mitrović, Foto: Promo

U nedelju je na Trgu Republike Željko Mitrović napravio pravu pometnju! Iza ponoći, Željko i njegov bend “Monx”, ali i popularni reper Skaj Vikler, okupili su se na centralnom beogradskom trgu kako bi snimili spot za novu pesmu “Laž”. Iako je sve počelo kao ulična svirka, završilo se na neobičan način. Ponesen atsmoferom i fanki bitom, Željko je zasvirao na gitari i još jednom pokazao da je vrsni basista. Međutim, umeće na gitari nije sve što je Željko pokazao te večeri.

Skaj Vikler
Skaj Vikler, Foto: Promo
Željko Mitrović
Željko Mitrović, Foto: Promo
Željko Mitrović i Skaj Vikler
Željko Mitrović i Skaj Vikler, Foto: Promo

Dve trube, dva trombone i saksofon dodatno oplemenjuju ovu stvar, dodaju magiju koja je specifična za duvačke instrumente i apsolutno perfektno se integrišu sa bendom “The Monx” sastavljenim od vrsnih muzičara koji svakom novom pesmom dokazuju da su i te kako dorasli ne tako lakom izazovu od 30 pesama za 30 nedelja. Bend takvog kapaciteta i takvih članova, postao je na ovdašnjoj sceni pojam za ozbiljnost, profesionalnost i kreativnost, i sa takvim karakteristikama saradnja sa njima sada se već može ubrajati u prestiž.

Željko Mitrović
Željko Mitrović, Foto: Promo

I nije laž! Željkova četvrta pesma, a druga u saradnji sa Viklerom - donosi gruv kakav jedna metropola zaslužuje. Gruv koji je postao svima jasan. I nema nameru da se na tome zaustavi!

SAZNAJTE JOŠ: