Ceca Ražnatović
YouTube/printscreen
Ceca Ražnatović

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Jedna od najpoznatijih srpskih pevačica Svetlana Ražnatović na počecima svoje muzičke karijere oprobala se i u glumačkim vodama. Ceci je u filmu "Nečista krv" pripala uloga zavodljive Romkinje Koštane.

Projekat "Nečista krv", čije je snimanje trajalo tri godine i završeno je sada već davne 1996. imao je za rezultat tri proizvoda: igrani film za domaće, igrani film za strano tržište, kao i televizijsku seriju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p) on Feb 25, 2020 at 2:46am PST

Rame uz rame s velikim glumačkih imenima naše kinematografije - Radetom Šerbedžijom i Ljubom Tadićem - našla se mlada muzička zvezda Svetlana Ražnatović, tada Veličković. Ceca je dobila ulogu senzualne i očaravajuće Koštane, na čiju lepotu i talenat za pesmu niko nije mogao da ostane imun.

Ova uloga je, međutim, isečena iz završne verzije projekta, pa je kompletan originalni materijal bio je u "bunkeru" "Bojana filma" u Sofiji. Međutim, originalni negativ je "oslobođen" u toku 2017. godine. 

Ceca kao Koštana

Instagram/printscreen

Ceca kao Koštana, Foto: Instagram/printscreen

Navodno, Svetlanin tadašnji dečko, a kasnije i suprug Željko Ražnatović Arkan, zabranio je te scene i na njegov zahtev bile su cenzurisane.

Pevačica se ove svoje uloge podsetila na društvenoj mreži Instagram prošle godine i tom prilikom oduševila sve svoje pratioce:

Za scenario i režiju "Nečiste krvi" bio je zadužen Stojan Stojčić, za muziku maestralni Vlatko Stefanovski i Lazar Ristovski, dok pored Svetlane Ražnatović su glumili Ružicu Sokić, Maju Stojanović, Nedu Arnerić, Slobodana Ćustića, Meta Jovanovskog, Cvetanu Manevu, Kirila Pop hristova, Bobana Petrovića, Janu Stojanovsku i pomenuti Ljubu Tadića i Radeta Šerbedžiju. 

U galeriji ispod možete pogledati scene u kojima se nalazi Ceca u ulozi Koštane:

 

 

Komentari (1)

keja

25.02.2020 13:35

Možda ju je Rade i fraknuo...