Premijera rođedan
E-stock
Premijera rođedan

E-stock

Premijera rođedan, Foto: E-stock

Glamuroznoj proslavi upriličenoj u jednom prestoničkom restoranu prisustvovale su mnoge poznate ličnosti koje su blistale u raskošnim kreacijama. Dodeljene su i „premijerne“ nagrade, a dobili su ih Severina, Željko Joksimović, Ilda Šaulić, Dragana Mirković, Sloba Radanović, Senida, Nataša Bekvalac i drugi. Ekipa emisije „Premijera“ sa urednikom Ognjenom Nestorovićem na čelu bila je odličan domaćin, a za kraj večeri duvali su svećice na torti.

Premijera rođedan

E-stock

Premijera rođedan, Foto: E-stock

Mlade pevačice su za gala žurku istakle poprsja, te pokazale čime raspolažu. Katarina Grujić i njena koleginica Edita Aradinović čak su se borile oko titule „najlepše poprsje“, a Kaća je bila dobra drugarica i rekla je da bolje „cice“ ima Edita. Pored njih dve, ni Tamara Milutinović, kao ni Mia Borisavljević, nisu se libile da pokažu čime raspolažu, te su grudi stavile u prvi plan. A tu su bile i Milena Ćeranić, Ana Kokić i mnoge druge.

Premijera rođedan

E-stock

Premijera rođedan, Foto: E-stock

Voditeljka Dušica Jakovljević odlično se provela na žurki, a to je i pokazala kada se popela na binu i počela da repuje.

Šarmantna plavuša je uz pesmu Vlade Georgieva „Tropski bar“ đuskala na sceni i repovala. S druge strane, pevačica Bebi Dol morala je da pročisti grlo, te je popila malo više. Pa kada se popela da otpeva svoj veliki hit „Hajde da uzmemo neki dobar auto“, preplitala je nogama, ali i jezikom. Ana Bekuta i Keba oduševili su sve prisutne kada su se pojavili na bini.