Ceca Ražnatović
Dejan Briza/Alo!
Ceca Ražnatović

Dejan Briza/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Dejan Briza/Alo!

O njihovim životima se često zna sve. Javne ličnosti moraju biti svesne da su ulaskom u šou-biznis ostavili privatnost iza sebe, međutim mnogi domaći selebritiji ipak sa rezervom govore o najintimnijim stvarima iz svoje prošlosti. Naravno, postoje i oni koji o tome govore otvoreno. Pogledajte listu poznatih koji su govorili o svom prvom seksualnom iskustvu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ceca Ražnatović

Nemanja Stevanović

Rajko Ristić/Alo!

Nemanja Stevanović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nemanja Stevanović

Suzana Mančić

Alo!/Marko Đoković

Suzana Mančić, Foto: Alo!/Marko Đoković

Suzana Mančić

Kristijan Golubović

Alo!/ Rajko Ristić

Kristijan Golubović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

On ne krije ništa! Tako je priznao i sa kim je izgubio nevinost, gde, kada, pa čak i tačan datum svog prvog seksualnog odnosa. Kristijan je "skinuo mrak" sa 13 godina. "Prvi seks sam imao u Kruševačkoj 25 ili 35. Datum je bio 9.9.1983. godine, a devojka je bila moja prva ljubav, Saška Milenković, koja je išla sa mnom i u osnovnu školu", rekao on.

 

Ognjen Amidžić

Rajko Ristić/Alo!

Ognjen Amidžić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Voditelj je priznao da je bio smotan tokom svog prvog puta sa devojkom. "Po mom uverenju prvi seks sam doživeo sa 15 godina. Tada sam verovao da sam imao seks, ali sada, kada malo bolje razmislim, smatram da sam radio sve osim toga", rekao je Ognjen i dodao kroz smeh: "Sećam se da sam pozvao drugaricu iz srednje škole u stan, kada moji nisu bili kod kuće i tada smo radili to nešto, što nikako ne bi moglo da se računa u seks".

Zdravko Čolić

Rajko Ristić/Alo!

Zdravko Čolić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Zdravko Čolić

Najveća zvezda sa ovih prostora je jednom prilikom otkrio detalje svog prvog puta sa devojkom. "Prvi seks sam doživeo kao jako mlad, sa jednom čobanicom. To se desilo na livadi, pa nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce sam kao dete iz grada bio jako simpatičan", priznao je Čola.

 

Komentari (2)

zagondzija

25.12.2018 22:55

Joj Ceco folerko stara

zora vukasinovic

25.12.2018 23:16

kukavica pesmu ceca nacionale nije posvetila pok.muzu vec bosancu haru gostionicaru u svici.