Ceca Ražnatović
Vladimir Marković/Alo!
Ceca Ražnatović

Rajko Ristić/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović vodi se onom parolom da je najbitnije negovati svoju kožu i telo. Ceca nema problem sa tim da pokaže sebe i u "prirodnom" izdanju te se slikala bez trunke šminke u jednom salonu lepote.

PROČITAJTE JOŠ:

Svetlana često kaže da je svaka žena najlepša bas onakva kakva je prirodna, ali zbog scene, kamera i reflektora ona nema čestu priliku da se pojavljuje bez šminke. 

Ceca Ražnatović

Printscreen/instagram

Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen/instagram

Ona kao i svaka druga žena voli da se posveti sebi i svom fizičkom izgledu, tako da redovno posećuje salone lepote kako bi održala svoju kožu svežom i zdravom. Naravno uz to ide i zdrava ishrana o kojoj svaki dan vodi računa.

Slavlje kod Ražnatovića! Posle 30. rođendana Anastasijinog dečka stigle lepe vesti! (FOTO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 08.09.2019. 22:22 Objavila sve javno... Foto: Rajko Ristić/Alo! Svetlana Ceca Ražnatović objavila je divne vesti na društvenim mrežama i dobila veliku podršku svojih pratilaca. Naime, pevačica redovno prati dešavanja u našoj zemlji, posebno sportska pa je na svom Instagram profilu poželela da čestita uspeh našim odbojkašicama.

BONUS VIDEO:

Aleksandra Prijović ponovo trudna?! Rodiće Filipu još jednog sina, otkrivamo sve detalje!

 

Komentari (1)

Milica

14.09.2019 10:03

Ona posle svih operacija izgleda prosecno. I nije bez trunke sminke- ima trajnu sminku. I puci se kao da ima 15 godina. Sramota